Закарпатським селянам радять відмовитись від газу і йти у ліс по дрова

8
20

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко рекомендує селянам приймати радикальні міри.

"Для жителів сільських територій перспективно в плані енергозбереження. Так, це радикальний крок ... але необхідно думати над відмовою від споживання газу", - заявив віце-прем'єр в ефірі Эспрессо пише "УНІАН".

За його словами, ціна на газ в Україні не буде зменшуватися, а тому необхідно шукати більш дешеві альтернативи.

До слова, з 1 липня тарифи на теплову енергію підскочать на 90% 

Mukachevo.net

Коментарі

В
влад

бендери захопили владу....жирують....а люди повиннi бiгти з краiни...

Т
Трубошат

а кіть у лісі имлять тебе з прицепом дров то накажуть по самі яйця. як туди дровами топити? де дрова брати?

М
Марії

Ви не праві, розенко, гройсман, яценюк, порошенко, тигіпко... дуже розумні, раціональні, підлі, цинічні люди(правильніше людиноподібні уроди), яких вибрав собі наївний, довірливий народ і пока не приймуть всього один закон, щоб за розвал країни і розкрадання президенти, премєри та інші великі чиновники не будуть сидіти в тюрмі із конфіскацією майна то це все пуста писанина.

Ж
Жах

Як можна боло таке допустити, цеж просто не справедливо, він собі прийде додому в тепленький уютний дім, не парячись нізащо, анехай би сам по пробував піти в ліс за дровами, тоді б вже розглядалося нове рішення проблеми з цінами отоплення

Я
я

Ну что плохо вам жилось при Януковиче? Воровал говорите? Теперь у вас честное правительство и президент. кто там на Майдан ходил, мгого там заработали? Довольны что этих к власти привели? Что студенты, помогли вам хождения с флагами и окрашивание лавочек? Предупреждали же вас умные люди, что это все не стоит затевать. чего теперь жаловаться? Это расплата.....

ДБ
до Босоркон

Повністю згідний. А все тому, що наш народ (вибачте, але це правда) деб..ли. Потрібно жити по "закону" - один за всіх, всі за одного, а не навпаки, моя хата с краю і нічого не знаю".

М
марія

Гута би тя убила свиноту таку. Котел поміняли батареї тоже, поклали термо регулятори, хижу утеплили. А тепирь бери балтя і у лис біжи чи як. А бодай бись те сконали.

М
марія

Розенко ти ДУРАК?

Б
Босоркон

Бодеме з голоду і холоду здыхати. Бодеме выживати, а не жыти.Никося не збунтує.Бо тото казки для діти ош наруд робить революції.Опстанеся 10-15 млн. люди на сюй території.Сатаністам-капіталіштам булше не треба!

Т.
Тьотя .

Споживачу за квітень 7,18 .з 1 травня 6,87 цілий рік так шо радуйтесь слава нашій владі яка робить для простих людей все хуже і хуже.

ДС
до споживач

6969грн

С№
споживач № ччч

Ко знає, за квітень яка ціна за газ?

З
Закарпатці

Який мудрий

Т
Тьотя

Село ще якось буде грітися дорова,а вот на єтажах тоже дровами палити ?

1
1

Уже всьо урізали гори лисі ,скоро погар води не будеме мати.

7
77

Павло Розенко красава,видко ко країною править

L
Levosek

Слава Богу. Ще одна перемога

О
Оксана

Треба Розенка самого заставити жити на штуку-дві гривню в місяць. Тоді не буде нести таку х..ю. Скоро в Україні і лісу не лишиться з такими керовниками.

0
07

правильно,всі топити гавном,якоє у дУПУтатів у головах..надовго го устане...дбл блд...кашель лаврова

7
77

Пропоную сів чіні(свинчатови) удмовитися уд сільхозпродукціі!!!

Читайте також