Закарпатським селом розгулював нелегал та розпитував дорогу до Словаччини (ФОТО)

8
3

Про іноземця поблизу кордону, ввечері 26 січня, правоохоронців повідомив житель села Стричава Ужгородського району.

В пресслужбі Чопського прикордонного загону розповідають, що іноземець азіатської зовнішності блукав селом та розпитував, як потрапити у Словаччину.

Прикордонники виявили ймовірного правопорушника за 2,5 км від українсько-словацького кордону. Чоловік мав при собі закордонний паспорт громадянина Казахстану. Правоохоронці встановили, що він прибув в Україну у законний спосіб три дні тому.

Іноземець визнав намір дістатися Словаччини та подальших країн ЄС у пошуках кращого життя. Наразі прикордонники з’ясовують обставини правопорушення.

Затриманого буде притягнуто до відповідальності за ч.1 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДЗ
До Золтана

Поспішай, бабушці Наомі вже 52...

Z
Zoltan

"Іноземець визнав намір дістатися Словаччини". Какая херня: намерение это еще не преступление. Находился на территории страны на законных основанях, 2,5 километра от границы. Его можно наказать разве что если совершил какое-то преступление или перевысил законный термин перебывания. Кстати у меня миллион "намiров": банк ограбить, убить некоорых, изнасиловать Наоми Кембел... Ну и что?

Н
НурСултанко

громадянин Казахстану... то може чоловік Еріки-казашки - нашої поп-зірки

Читайте також