Закарпатським угорцям на замітку: США вводить візу для угорців, які народилися за межами країни

21
17

Громадяни Угорщини користуються безвізом для подорожей до США, якщо вони не мають наміру там працювати, навчатися чи мешкати тривалий час.

Однак зараз цю можливість скасували для тих угорців, які народились за межами своєї країни.

Маючи угорський паспорт, громадяни Угорщини можуть подорожувати в Америку з туристичними та діловими цілями без попереднього отримання візи протягом багатьох років. Там вони можуть перебувати максимум 90 днів, і для цього достатньо отримати електронний дозвіл на в’їзд (ESTA) або на в’їзд і транзит. Цей безвізовий дозвіл можна отримати в електронному вигляді через урядовий вебсайт, повідомляє kronikaonline.ro.

Процедура надзвичайно проста і коштує всього 14 доларів. Переважна більшість заявок на безвізовий в’їзд для громадян Угорщини була задоволена владою США.

До того ж електронний дозвіл ESTA дійсний протягом двох років з дати затвердження, тобто протягом цього часу власник дозволу може подорожувати до Сполучених Штатів більше одного разу. За умови, що протягом цього періоду особа не перевищить 90-денний термін перебування туристичної, ділової або транзитної поїздки.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ШМ
Шонипишта милицишта

Смирть укроокупантам бандеровскым !!! Слава рипублици Подкарпатска Русь!!

М
Мукачівець

Маю цімбора у США . Каже негрів більше в десятки разів як у нас циган. Бомжі повсюдно . Кримінальні райони . Гетто ... Мексиканців тьма , індуси , китайці ..... Робота є . Але првцюючи , матимеш лише на прожмвання і харчування. А для розвитку - 0 . Медицина . Краще здохнути . Дорого. І всім на всіх пофіг . Криміналу повно . Нічого доброго .

Ц
Ціґань

а што у туй гамериці доброго? у нас и у мукачові мусорки жирні.усім хватат.

М
Мукачево

І повна держава циганів

Д1
До 18:56

Типова поведIнка укра -радуватися бIдI своему сусIду !)) краIна без майбутнього ! КраIна комIчного оселедця I пIсраних шароварIв !!!

CA
cigany ali

mi z baraktelepa ta z franka budemo izditi po staromu.

У
Уйко

Молодєц Цігань, розяснив гуканам ситуацію

Ц
Ціґань

до нижніх. у статті описано, як ся їздило до типирь по ESTA. а уд типирь, ко ся родив на мадярах, та буде и дале так їздити, а ко родився у росвиґові, тот буде ити у будапешті стояти у очереди из документально підтверженов підставов для подачі на візу в'їзду в США.

,
,

ПРОВОКАТОРИ одним словом

L
lol

повідомляє kronikaonline.ro источник у фас дуже надежний)

МН
МУкачево нет провокатори

Провокация, а не статья!! Я как венгр могу сказать што для поездки в США всегда надо было получать електронную визу!

Л
Ласлоу

Йсе туй треба дяковати усяким (білим) йовнашам з Франка

П
Полукровка

Бозмег

Б
Берегово

Добре што чорних без віз приймають

Т
турист

сша все робить шоб запобігти війні. уже 3 самальота прислаи оружія

М
Мадяр

США розуміє, що в разі війни, яка зараз може початись на кордоні з Росією, люди масово почнуть залишати країну і виїзжати за кордон. Ванни чудово розуміють, що на заході України є українці з угорськими паспортами. І в такий спосіб вирішили захистити себе від наших 'угорських' мігрантів. Така ситуація буде і з словаками та румунами. Багато хто поїде в Ушорщину, а хтось і до Америки але вже не зможе )) Інших причин не може бути.

Т
турист

а се не дискримінація чи як. чужий не має провіряти мадярські вакцини і провіряти де ко родився. короч хочуть дискримініровати мадярський паспорт оби до нього ще кучу справок треба

Читайте також