Закарпатським водіям на замітку: Через хакерську атаку зникли електронні поліси страхування

8
11

Хакери знищили базу полісів ОСЦПВ. На відновлення бази даних необхідно близько місця.

Як повідомляє МТСБУ, через хакерську атаку 14 січня, водіям недоступні дані про страхування їхніх автомобілів. Наявність страхового полісу неможливо перевірити ні на сайті МТСБУ, ні у додатку "Дія".

Зазначається, що відновлення даних шляхом резервного копіювання триватиме від 7 до 30 днів.

Також, через збій у роботі сервісів моторного транспортного страхового бюро в Україні зупинено продаж електронного полісу ОСЦПВ.

В МТСБУ заявили, що зараз виконуються роботи з відновлення роботи сервісів МТСБУ, які планується завершити у найкоротший термін.

Очікуємо, що в період від 1 тижня до 1 місяця в МТСБУ займатимуться відновленням даних з бекапів", — зазначив співзасновник Monobakn Олег Гороховський.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДН
До нижнього допису

Чуваче , поділися дуррю - хочу так само з заперевальними вадитися , бо вони мене лошару щодня тролять так , що палаючий пердак аж сидіння пропалив .

С
Страховик

Тому потрібно брати бумажну страховку. Папір все мож восстановити, а система то такоє. Тепер поліцаям не докажеш, що ти її купив.

У
Україна

Залишилося вимкнути електроенергію на .... 10 діб . Тоді всі побачать , що таке людина . Їсти одне іншого будете . Це не іроеія чи сарказм . Це - реальність .

Х
Хто

До 777 ти того? .... Тю тю Якщо би не було Дії та зламали би паспортні столи, взламали єдину мережу страхування. Від перестановки доданків сума не міняється. Якщо у вас нема у Дії то не значіть, що вас там нема. Ви вже там теж є.

7
77

Но і типирь мусора будуть мене штрафувати за відсутність страховки...

7
777

Хто такий херой та кидайте фотки своїх паспортів у відкриту мережу. Манівео і Легко Гроші чекають

Л
Лопонданя

...а базу кіть украли най погримають,даже паспорт без Вашої присутності не є документом.(ошень інтересна знать маскалям,кюар код бабки Поланьки,з села Залупово,какую она подала декларацию,про доходы от проданой фасоли)Та оформлять на тебе бомжа кридіт?!-та прямо у кридитних спілках лем чекають,ко їм гроші неверне)))А дія точно непродумана і сира,А так держава у смартфоні,то крута штука,футорологія))Скоро депутатів замінить айфон і Ви зможете голосовати за каждий законопроект украіни,з любої точки сівта)))Раз і заборонили вирубку ліса,два і подняли соціальну матеріальну сферу для населення...представляєте такоє оружіє Вам в руки...?!неее я ся Вас бою,ліпше ідіть на зароботки)))))

Х
Хто

Всі ваші дані із дії тепер у хакерів. Ти вать смішний вать у світі не розумієшся. А до того закордоний паспорт де був, посвідчення водія, id паспорт? Теж саме був все на серверах, і теж саме хакери могли ламати окремі бази кожного підрозділу.

А
Антиваксер

Я надіваву каструлю на голову і глушу всі сигнали. Оби ня не чіпанули. Вот такі діла вот!

Т
Термінатор

Я свої дані обмотав у фольгу

7
788

Вітаю тепер усі ваші дані з Дії в хакерів. Думаєте, що наша країна одна така розвинена а інші тупі й неможуть зробити подібний додаток? Можуть! Тільки захист особистих данних ніхто гарантувати не може ось і не роблять.

Читайте також