Закарпатським водіям на замітку: Із травня нові штрафи за перевищення швидкості

6
11

За перевищення максимально дозволеної швидкості руху більш ніж на 50 км штраф становитиме 3,4 тисячі гривень (зараз 510 грн).

У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що підвищили штраф за керування транспортним засобом без посвідчення – до 10,2 тисячі гривень (зараз 510 гривень).

За залишення місця дорожньо-транспортної пригоди пропонують штрафувати на 3,4 тисячі гривень (зараз 255 гривень), а також позбавляти прав на пів року. За керування автомобілем у нетверезому стані передбачили від 10,2 до 40,2 тисячі гривень штрафу і позбавлення прав від одного до 10 років.

Крім того, запропоновано знизити поріг перевищення швидкості, з якого застосуються адміністративна відповідальність – з 20 до 10 км. Також пропонують не відносити керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння до кримінальних порушень.

“Якщо наїзд на людину був скоєний водієм під впливом алкоголю або наркотичних речовин, тоді відповідальність буде ще більше”, – підкреслили у МВС.

Коментарі

ДП
Давно пора

2

В
в

Добре народ почне і придержує правила ВИ ВЛАДА КОННЧЕНА КОЛИ ПОЧНЕТЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПРАЦЮВАТЬ ВІШАТИ ВСІХ ВАС СКОРО БУДУТЬ 10 ТУ ШКУРУ ТЯНЕТЕ

Ч
Чак

більш дебільного ресурсу ніж Mukachevo.net не зустрічав

Ю
ю

кіть п"яний сів за руль (се ги з гранати зняти чеку) і не буде кріміналу? Се нормально? Треба ги у Сальвадорі - кіть буде єрепенитися то і розстріляти на місці, ублюдка. А кіть насмирть збив заллятий, та го у вариши усушити перед варишськов хижов!

В
Ваш

Може хоть тебер шумахери перестануть ганяти селами, ато идеш 50-60 км, та сигналить ти из заду типа дорога файна та мало притопи, я одступавуся липше таким сомарам, а вин своэ итак найде рано чи пизно...

Ш
шкода

шкода, бо спомаль робити тепер треба. лем добре то, шо судової системи ніє і суддю дешевше купити і всью його файту чим штрафи такі платити

С
с

йой +10 вже в вили чи тільки но запропонували ? і ще діє +20км/ч ?

И
иржі

за керування без посвідчення нема покарання. учіть матчастину

В
Віталій

Для чого писати брехню?! Якщо пишете таке "У Міністерстві внутрішніх справ повідомили", то давайте посилання, ато ніби "баба на Зеленому ринку нашептала"))) Ми живемо в країні, де норми законів регулюють штрафи і покарання... Тому читайте і вчіть - Кодекс України про адміністративні правопорушення від ст.121...(https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/80731-10)

R
Romario

Вважаю штрафи недостатніми - штраф за алкоголь чи наркоту має бути на рівні 100 000 грн + довічна заборона їздити.

Н
Ниймет

А дороги нормальні зробити нико не пропонує грош їм усе мало. Зарплати би так поднімали як штрафи

Читайте також