Закарпатським водіям на замітку: нові ділянки доріг, де з'являться TruCAM

18
17

З 30 серпня на 10 нових ділянках буде проводитись вимірювання швидкості за допомогою приладів TruCAM.

В патрульній поліції розповідають, що відрізки доріг визначалися на підставі проведеного аналізу аварійності. Вимірювання проводиться на аварійно-небезпечних ділянках автодоріг та в місцях концентрації ДТП, скоєних з причин перевищення швидкості руху.

Всього на дорогах України працює 180 приладів TruCAM, а вимірювання буде здійснюватись на 319 ділянках.






Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

С
Сват

Люди які моргають подумайте шо дибіл якого ви спасли од штрафа колись може вїхати у вас

НЧ
Ну что, казлы, дездились

В Париже уже ограничения скорости до 30 км в час. Это нормально, это по-человечески. Не приведи Всевышний черт собъет моего брата или сестру на большей скорости в городе, поедешь к праотцам, и мне будет до пичи, кто ты па жизни.

М
Мукачівець

Лушпаки ви неотесані, моргають у Європі. І через патрулі, і через небезпеку на дорозі. Всюди є нормальгі люди. І не повірите, там теж швидкість перевищують за містом. Але в місиах +- притримуються правил. Обмеження 50 - всі їдуть 50! Швидко стартують, коли їх пускають виїхати на дорогу. Нема приду#ків які несуться містом 100, але нема і смердюків, які тягнуться 20!!! На велосипедах 10-20 км/год катайтеся, під@ра$и! Бо ви робите пробки на все місто!!!

ДН
До нижніх

Пишете не про то. Трукамом з руки міряти будуть?

Л
Лев

То лем у вонячій Африці моргають чорні єден другому і у нас

ВІ
вінтік і шпунтік

до хворих уё.. із секти "я не моргаю ,я гні да,всіх ближніх в тюрьму пересажаю" знаю таких пару тваринок у городі... не дай вам Бог мати у компанії такого вон яка!!! Зогнати би їх усіх дагде у іршаву,обтянути колючим дротом та градами забіглювати тих ужасно гни лих недо людей:(

Х
Хто

Правильно написали. Я ніколи не моргаю і не потрібно. Може пяний бути і збити когось а так його остановлять і поповнів. Так можливо і життя комусь спасти можна. Ще не раз не було так би я їхав дозволену швидкіть би хтось їзав за мною. Всі по сплошнів обганяють. Но одне, можу я сто раз їхати дозволеною швидкістю но дибілів на дорогах дуже много, із за того страшно

ДБ
До бомбіло

Не переживай, раз на раз лоб у лоб і тобі найдеся.

Б
Бомбiло

До нижнiх. Дiтваки, аниеден iз вас би зо мнов раз на раз ни вуйшов. Коропавцi.

А
Автошкола

Я николи не могаю. Най тот уpoд який наплював на правила і миче понти на дорозі понесе наказаніє. Най го поштрафують дибіла кіть він цивілізовано не знає їздити - на дорозі му не місто!

НТ
Но таа

Собранецька і Гагаріна то вже перебор, на трассах ставте свої радари

Б
Бульдозер

Та бля моргайте дальше та щи більше трупів на дорогах буде. Тупий народ

ДД
До до Мукачево

До Львова з Мукачева 230 км, навіть якби вся траса була населеним пунктом (50-69), то проїжджається спокійно за плюс-мінус 4 години. Йолопи не дружать з головою і поняттям середня швидкість, летять як з поносом, а потім стають на заправці на хот-дог.

АС
Ауді сервіс

Моргаєш дурному « гонщику»? Спасаєш його од штрафа? Тоді він і дальше буде «літати» і може колись і не замітить на скорості і зоб‘є вашого родича чи близького на пішоходному переході.

ДМ
До мукачево

Моргання до пяних за рульом, не має жодного відношення. Перевищити швидкість за містом, дуже легко. Напридумували купу обмеженнь, доріг нормальних нема. Попробуй поїхати у Львів, чи кудись ще, строго за правилами. Тиджень будеш їхати і не поймеш - де село збоку і дозволено 50, де 70, де 80, а де 130.

С
Сват

такоє лиш в Україні мож увідіти. Шо один плуг світить другому плугови шо нарушати немож типир. Скільки їзжу по Європі нераз не відівім таку дічь

М
Мукачево

Ті водітелі які «моргають» дальнім світлом фар другим - ви полні дібли. Бо думаєте шо доброє діло робите? А насправді робите хуже. Бо тот придурок який п‘є і сідає за руль благодаря вашим «морганням» об’їде поліцію другою дорогою, а завтра знову нажреся і забє когось !!!

Читайте також