Закарпатський активіст оголосив голодування до моменту відставки Ледиди (ФОТО)

9
8

Павло Нечай місцем голодування обрав площу перед Закарпатською ОДА, а точніше лінію перед міліціонерами.

Ось як чоловік пояснює причини такого рішення: 

"Розумієте, ця влада антинародна. Вона не виправдала наших сподівань. Завдяки діям цієї влади в мирний час вмерли ні в чому не винні люди, тому що влада вчепилася, наш президент і його оточення вчепилися у свої крісла і не хочуть здаватися.

Я прийняв таке рішення у зв’язку з тим, що я проти фізичних неадекватних дій, тобто в даному випадку насильницького захоплення будівлі.  Я вважаю, що ця влада повинна піти  так само, як і прийшла, тобто за рахунок волі народу. І своїм голодування я хочу проявити волю народу, що ми більше не хочемо цю бандитську криваву владу. Ні штурм, ні образи, ні докори. Отаким чином.

Я звернувся із письмовою заявою до Олександра Ледиди,  оскільки саме він є головним представником Президента в нашій області. І він є наш земляк. Тому брати будівлю штурмом не правильно. Я був у нього у ресторані, гарне місце. Ну бо він наш земляк. Я надіюсь, що він прийме правильне рішення і перейде на сторону народу. Таким чином він  напише заяву чи привселюдно складе свої повноваження. Ну от якось так.

Отож, доки він не прийме це об’єктивне правильне рішення, я знаходитимуся на цій площ, в радіусі цих 5-10 метрів і припиняю харчуватися взагалі."

Припинив чоловік харчуватися з 14 години 27 січня. Голодує до цих пір. 

Мукачево.net

Коментарі

ЗС
заробить собі язву

влада уже давно не реагуе на такі дрібниці, уже голодували чорнобильці, афганці і діти війни,ніякої реакції.

М
Макс

Но тіть чоловік не хоче їсти най не їсть, але вто не значить що всі чи окремі закарпатці мавуть скакати з моста. Чолoвiк на голову хворий, або грошей му намiнили.

СЖ
Свобода Життя

РАЗОМ і ДОКІНЦЯ!!!!ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

А
автору

а то что за пень старый в куртке полосатой??? пусть бы он поголодовал-рыло бы поменьше стало!!!

П
Понсик

Бомж сраний.

П
Правда

Правда про Події вУкраїні ONLINE: “Громадське Телебачення” - у прямому ефірі зараз http://www.youtube.com/user/HromadskeTV?feature=watch “Еспресо T.V.” - Пряма Траснляція http://www.youtube.com/user/espresotv?feature=watch “UkrStream.TV” - Інтернет-камери з Майдану та вул. Грушевського вживу http://ukrstream.tv/ Фільм “Кримінальна Окупація — вся Правда про Нашу Владу” http://www.youtube.com/watch?v=-Aup8iE5xuI ПОШИРЮЙТЕ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ ДАЛІ !!!

)
)))

Гарний спосіб схуднути після свят) і мотивація є)

Х
ХА-ХА

бу-га-га!!!сдохни!

Читайте також