Закарпатський батальйон обіцяють не відправляти на Схід

13
6

Про це вкотре наголосили батькам закарпатських солдат, котрі прийшли на позачергове засідання Закарпатської обласної ради 26 червня в четвер.

Їм також нагадали, що першочергове завдання батальйону - захищати стратегічні обєкти на території краю. Перелік цих обєктів обіцяють оприлюднити зовсім скоро. Крім того для розміщення  батальйону вже підшукали  підходящі казарми в Мукачівському районі.

Нагадали батькам також, що 2200 закарпатських хлопців мали 25 травня бути призвані до армії. Однак, за домовленістю з тодішнім урядом призов вдалося відтермінувати.

Голова облради Іван Балога також наголосив, що саме на прохання батьків було підготовлене відповідне звернення до міністра оборони, де йдеться і про ротацію, і про матеріальне забезпечення солдат, і про офіційне призначення їм статусу учасника бойових дій.

Мукачево.net

Коментарі

З
Закарпатец

Закарпатський батальйон обіцяють не відправляти на Схід ----------> А НА ХЕРА ОН ТОГДА НУЖЕН? НЕТ РЕБЯТА ВЫ ЕГО ОБЯЗАТЕЛЬНО НАПРАВИТЕ В ДОНБАСС

З
Закарпатец

НЕНАВИСТЬ СЛИШКОМ СИЛЬНОЕ ПРОЯВЛЕНИЕ ЧУВСТВ ДЛЯ ВАС - Я ВАС ПРОСТО ПРЕЗИРАЮ. "НЕНАВИДИШЬ - ЗНАЧИТ ПОБЕЖДЕН" -КОНФУЦИЙ

З
Закарпатец

Я СОВКОВЫЙ ВАТНИК НЕНАВИДЯЩИЙ ВАС

С
Служивый

Не дай Бог пришла б беда на Закарпатье - наш батальон будет в жопе, а другие не прийдет на помощь... Эх, закарпатцы, как всегда - самые "умные" и хитрожопые!

З
Закарпатец

Украина. Мать провожает сына в армию, плачет: - Сынку, сынку, куда ж тебе писати???? - Пишите, маму, сразу у плен....

З
Закарпатец

- ТИ Ж ОБІЦЯВ НА МЕНІ ОДРУЖИТИСЯ ?! - МАЛО ЩО Я НА ТОБІ ОБІЦЯВ !

Читайте також