Закарпатський депутат-митник задекларував у власності родини 758 м кв житла

37
7

Працівники Закарпатської митниці на виконання вимог закону «Про очищення влади» почали оприлюднювати декларації про власні доходи.

Все, що не вдалося записати на родичів – змушені оприлюднювати в деклараціях. Чергову декларацію оприлюднив депутат облради обраний за списками регіоналів, начальник відділу митного оформлення №1 митного посту "Тиса" Закарпатської митниці Михайло Дуран.
За рік митник заробив більше 152 тисяч гривень, з них зарплати – 69 тисяч. Отримав від держави і матеріальну допомогу на оздоровлення в сумі 7411 гривень. Дружина митника за рік заробила на оренді майна більше 40 тисяч.

У власності 51 річного митника будинок площею 320 метрів квадратних та дві земельні ділянки площею 18 та 20 сотин. Дружина екс-регіонала трохи багатша за чоловіка. В неї у власності будинок площею 253 метрів квадратних та дві квартири площею 92 та 93 метри квадратних. Також вона володіє аж трьома земельними ділянками площею 40, 6 та 1,1 сотин. А ось на автомобілі родина не розжилася, мають у власності всього автопричіп до автомобіля КРАЗ.

На депозиті у митника майже мільйон гривень. Більше півмільйона він вклав в статутний фонд одного з підприємств. 

Мукачево.net

Коментарі

ВВ
Вони все

ще думають, що все награбоване втримають. Народ потроху прозріває і дуже ПРОСТО все буде відбирати.

Г
гость

Таким митникам давно треба було вже сидіти на нарах. Як може бути таке що з/п 69тис.грн. в рік а має і будинок великий і земльні ділянки і депозит в один мілійон грн. а звітки??? мабуть виграв в лотарею, я а якщо провірити його статки справедливо, це він показав лиш для тупого народу, наші правохоронні органи такіж самі як і він.

З
Золі

Люди добрі,ви що,справді вірите в цю ,так звану люстрацію!Дайте собі покій,ворон ворону .... нич ни зробить ,бо тот мало відстібне,тай далі буде наживати свіжі мілліони.До третього МАЙДАНУ.

9
911

дальше будет веселей...

А
АЗАРОВ

ЦЕ ПРОДАЖНА СУКА ШКIРООКА РИГОАНАЛЬНА. КУДА ДИВИТЬСЯ ВБ. НАЧАЛЬНИК ЗМIНИ ВОР В ЗАКОНI.

Ч
читачка

Сиротя... Скільки тепер за газ платити треба буде, щоб усе це обігріти?

П
Похилько

Це не депутат і не митник, а контрабандист. Ви ще не бачили декларацію його брата

Читайте також