Закарпатський державний університет запрошує на навчання

48
0

Юридичний факультет

         Юридичний факультет ЗакДУ готує фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавр, спеціаліст, магістр за напрямом «Право» зі спеціальності «Правознавство» для роботи в органах прокуратури і досудового слідства, правоохоронних органах ( МВС, СБУ, державної податкової міліції, органах юстиції), органах суду, нотаріату, податкової служби, адвокатури, державної влади та ін. 

     У структурі факультету - 3 кафедри:

 -         Теорії та історії держави і права, конституційного та адміністративного права;

 -         Кримінально-правових дисциплін та кримінології;

 -         Цивільно-правових дисциплін.

 Термін навчання: денна форма – 5 років, заочно-дистанційна – 6 років. 

             На факультеті діє аспірантура. Працюють кодифікаційний центр із правознавства, комп’ютерна та криміналістична лабораторії, кафедральні методичні кабінети.

 Практика студентів - в органах державного управління, місцевого самоврядування, правоохоронних органах, органах юстиції та суду. 

             До навчального процесу залучені відомі вчені, практики і громадські діячі України та зарубіжжя. 86% педагогічного колективу  - викладачі з науковими ступенями та вченими званнями, з них 8 докторів наук, професорів та 19 кандидатів наук, доцентів. 

             Факультет здійснює освітнє та наукове співробітництво з провідними вищими навчальними закладами і науковими центрами України та зарубіжних країн. Плідними є щорічні наукові та науково-методичні конференції професорсько-викладацького складу і студентів. 

             Успішно функціонують дискусійний клуб «Феміда» та студентська юридична клініка «Альтернатива», яка дає можливість студентам підвищити навички юриста, надаючи безкоштовну юридичну допомогу малозабезпеченим та соціально-незахищеним громадянам.

 Прийом на навчання за освітньо-професійними програмами бакалавра на перший курс денної та заочної форми навчання здійснюється

 на базі 11 класів загальноосвітньої школи за сертифікатами Українського центру оцінювання якості освіти.

 На юридичний факультет подаються сертифікати про проходження тестування з таких дисциплін:

1) історія України або математика, або географія, або іноземна мова - за вибором вступника;

 2) українська мова та література. 

 Повну інформацію про Правила прийому до ЗакДУ, програми вступних випробувань можна одержати в приймальній комісії за адресою: 88015, м.Ужгород, вул. Заньковецької, 89а (тел. для довідок: 65-14-34) і з Web-сторінки університету в мережі Internet www.zakdu.edu.ua. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також