Закарпатський державний університет запрошує на навчання

19
0

Факультет міжнародного бізнесу та міжнародної економіки

        Факультет здійснює підготовку бакалаврів з напряму “Міжнародні відносини”  (спеціальність “Міжнародний бізнес”). Окрім кваліфікації за спеціальністю по закінченні навчання студенти отримують додаткову кваліфікацію перекладача, оскільки поглиблено протягом п’яти років вивчають дві іноземні мови із запропонованих трьох (англійської, німецької, французької).

На факультеті діють три  кафедри :

-         міжнародного бізнесу;

-          ділової іноземної мови і перекладу;

-         кафедра суспільних дисциплін та туризму.

Підготовка фахівців здійснюється з урахуванням вимог Болонського процесу та національної системи освіти.

Студенти вивчають дисципліни міжнародно-правового характеру та міжнародної економіки, історію та теорію міжнародних відносин, зовнішню політику України, міжнародні організації тощо.

 Співробітники та студенти факультету активно займаються науково-дослідною роботою, підтримують освітні та наукові контакти із зарубіжними навчальними закладами, зокрема Інститутом суспільних наук Словацької АН (м.Кошице), Обласним музеєм історії культури м. Сату-Маре, Університетом ім. Васіле Голдіса (м.Арад, Румунія), Орловським університетом (Росія). Вільне володіння іноземними мовами дає змогу чималій кількості студентів продовжувати навчання за кордоном, проходити стажування на іноземних підприємствах та установах.

 Дипломовані фахівці з міжнародних відносин та міжнародної економіки працевлаштовуються в компаніях, які здійснюють економічну діяльність, в банках та інших фінансових організаціях, державних структурах, посольствах, консульствах і державних представництвах України за кордоном, засобах масової інформації, що висвітлюють проблематику світової економіки.

            Прийом на навчання за освітньо-професійними програмами бакалавра

 на перший курс денної та заочної форми здійснюється на базі 11 класів загальноосвітньої школи за сертифікатами Українського центру оцінювання якості освіти.      

На факультет міжнародного бізнесу та міжнародної економіки приймаються сертифікати про проходження тестування з таких дисциплін: ·        напрям `Міжнародні відносини` - з історії України або математики, або фізики, або географії, або іноземної мови один за вибором вступника; української мови та літератури;

 ·        напрям `Туризм` - з історії України або математики, або фізики, або географії, або іноземної мови один за вибором вступника; української мови та літератури;

 Приймальна комісія допускатиме до участі у конкурсі щодо вступу на навчання вступників, які подадуть сертифікати Українського центру оцінювання якості освіти з відповідних загальноосвітніх предметів з результатами оцінювання їх знань у поточному році не нижче 124 балів. 

           Прийом документів вступників на перший курс університету проводиться з 29 червня по 29 липня.

 

Повну інформацію про Правила прийому до ЗакДУ, програми вступних випробувань можна одержати в приймальній комісії за адресою: 88015, м.Ужгород, вул.Заньковецької, 89а (тел. для довідок: 65-14-34) і з Web-сторінки університету в мережі Internet www.zakdu.edu.ua.

 На фото: святкування Днів факультетів у ЗакДУ

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також