Закарпатський ДК опублікував відео спілкування у Мукачеві з "Коброю" (ВІДЕО)

12
7

Сьогодні , Дорожній контроль Закарпаття опублікував у тебе на сторінці "Ютуб" відео, на якому описуються події 27 жовтня на перехресті Духновича, Садової та Стуса.

Активісти отримали інформацію про безпричинні зупинки інспекторами спеціального підрозділу "кобра" автомашин.

Далі на відео:

Коментарі

В
Водій

Молодці хлопці із ДК за вашу роботу і вибачте тих кому легше критикувати Вас сидячи у комп'ютера...

С
Слов"янин

Всі ці "опори", "дорожні контролі" та ін. грантоїди створені не для захисту закону, як вони декларують, а для розхитування ситуації в Україні. Комусь знову свербить "кольорова гевоюція". Хто платить - той замовляє музику. Всі ці "врадіївські ходи", "пікети на пл. Народній", "бунт школярів на пл. Поштовій" - ланки одного ланцюга.

1
123

Люди добрі це чистої води провокаційні дії з боку так званого проплоченого ДК. Зробили зауваження міліціонерам і вони зразу на нього відреагували. Всі люди і всі мають помилки. А от мені дуже сподобалося б, щоб ці "крутелики" з ДК зробили добру справу та почергували б з міліцейськими патрулями і поставили б на місце нахаб водіїв та мажорів, до того чи вони самі дотримуються ПДР.

Д
ДК

Для коментаторів які, сидять у компа і чешуть ... замість того щоб самим допомогти людям. Видно все. 1 - порушення ПДР тими хто повинен показувати приклад їх виконання. 2 - що стосується знань і того як з ними спілкуватися - покажіть приклад, а от потім говорите. Хіба не ясно, що це .... у погонах на нас дивиться як на банкомат, з якого необхідно зняти по повній.

Д
Дмитрий

Ничего там не видно на этом ролике. Видно, что "корреспондент" "цепляется" к работникам ГАИ, которые в свою очередь кого-то там остановили. И начинаются "гнилые" аргументы со стороны остановленного - "они уже давно так ездят", какие-то звонки каким-то людям и т.д. и т.п.

Е
Еколог

шановні краяни на днях очікуймо на появу ще 30-х екіпажів кобри так званої , сам гарант конституції до нас їде

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

дійсно просте спілкування з коброю. закарпатському ДК мало знань, для того, щоб на місце поставити рекетирів у формі.

Читайте також