Закарпатський філіал Київського славістичного обрав свою міс -

6
0

`Міс Слов`яночку-2008`

Четвертий внутріуніверситетський конкурс «Міс слов`яночка» відбувся цьсторіч не в Ужгороді, як зазвичай, а в драмтеатрі Мукачева. На початку змагання за корону краси дев`ять дівчат- студенток Закарпатської філії Київського славістичного університету - представляли країни, мови яких вони вивчають: Україну, Білорусь, Болгарію, Польщу, Росію, Словаччину, Чехію, а також Угорщину і Русинію.


Головна мета свята - показати глядачам багатство слов`янської душі, ніжність, чарівність, доброту, милість.
Традиційними для подібних конкурсів є такі виходи: молодіжний стиль, творче змагання, діловий жіночий костюм та весільні сукні, які люб`язно надала студенткам Крістіна Журавльова, за що їй велике спасибі. Глядачам своє мистецтво на мукачівській сцені демонстрували фольклорний ансамбль Рахівського районного будинку культури, танцювальний колектив родинного будинку «Нова сім`я», яким опікується КСУ, ансамблі з міста Чоп «Наргіс» та ужгородського клубу бального танцю «Грація».
Як зазначила наприкінці цього яскравого шоу директор філії КСУ
Людмила Несух, конкурс, у якому головне - участь, а не перемога, вважається лише першою сходинкою студенток у їхньому сімейному та професійному житті, спробою надати їм впевненості у майбутньому. Незважаючи на це, представницьке журі на чолі з Анжелікою Пащенко-Висич визнало «Міс слов`яночкою-2008» студентку 3 курсу Ярославу Корольченко.

 

 


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також