Закарпатський футболіст Ігор Вагін розповів, як переносить коронавірус

14
6

Хворий на коронавірус гравець футбольного клубу "Минай" з однойменного села Ужгородського району Закарпатської області Ігор Вагін розповів, як протікає захворювання.

"Слава богу, у мене все добре, сама хвороба проходить без симптомів. Немає ні кашлю, ні підвищеної температури, ні чогось іншого. І я не в лікарні, як усі пишуть, а вдома – на самоізоляції", – цитує 27-річного хавбека пресслужба "Миная".

За словами футболіста він контактував із людиною, у якої пізніше виявили коронавірус.

"Коли дізнався про це, то і я, і моя дружина, звичайно, трохи злякалися. У нас же дитина. Вирішили для себе піти перевіритися і здали тести. Вони виявилися позитивними, про що я відразу повідомив клубу. Тепер обоє вдома, на самоізоляції. Постійно на зв'язку з лікарем. Через кілька днів будемо робити повторний тест. Сподіваюся, що він буде негативний. У такому разі зможу повернутися до тренувань, за якими вже дуже скучив", – підсумував спортсмен

Коментарі

P
pfr

Но з таков фамілійов мож ся не бояти коронавірусу, скорше тріперу :) най би ся хлоп вженив і брав прізвище жони, бо котра би ся хотіла писати "Вагіна"?

Л
Лоці

Хіба ніхто не помітив, що футдоліст говорить,що симптомів НЕМА!!! А їх і бути не тоже, бо вірус видуманий, і все це єрунда! Розвод населення!!!

Б
Боксьор

Кось платить гроші за то шо піарите тот продажний футбольний клуб Минай???? Бо кожен день викладаєте шось за них Надоїло се

К
Кеп

Дуде архіважлива новина)))) якийсь «футболіст» переносить вірус.. не сайт а помийна яма

Ю
ю

Может у этого вагинального футболера обострились месячные ? Он же вагина !

К
Ко

Это только заражение , а какие ещё он болезни внёс в наш организм мы узнаем со временем, через год после болезни хоршобы провериться на вирусные болезни ,СПИД, гепатит, и т.д.

Читайте також