Закарпатський губернатор роздавав нагороди

8
0

юристам, туристам і освітянам

З нагоди відзначення Дня юриста, Дня туризму та Дня працівника освіти голова Закарпатської ОДА Олег Гаваші нагородив Почесними грамотами науковців, чиновників та освітян, – повідомили 4 жовтня власкору ЗІКу в управлінні інформації та зв’язків з громадськістю ОДА.

Відзнаки зокрема отримали завідувачі кафедр юридичного факультету, професори Юрі Бисага, Василь Лемак, заступники декана юридичного факультету УжНУ Олександр Семерак та Василь Фазикош. А також головний державний виконавець підрозділу примусового виконання Головного управління юстиції Мирослава Гарапка, начальники районних відділів управлінь юстиції та нотаріуси.

У галузі туризму були відзначені начальник відділу зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та туризму управління економіки Мукачівської міської ради Адік Боднар, старший інспектор з туризму відділу культури та туризму Виноградівської РДА Ольга Бокотей та відповідальний секретар редколегії Зводу пам’яток історії та культури Закарпаття, кандидат історичних наук Степана Пеняка.

Почесні грамоти отримали також 10 учителів міських та сільських шкіл, п’ять викладачів вищих навчальних закладів Закарпаття.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також