Закарпатський гурт Marina&Co презентував яскравий відеокліп на пісню Казка (ВІДЕО)

11
10

Сучасний кліп зроблений якісно та вражає стильністю.

Як розповіли Mukachevo.net, це була чудова співпраця з відомим в Україні кліпмейкером Володимиром Шурубурою. На його рахунку роботи з Іван NAVI, DZIDZO, Наталка Карпа, Ірина Федишин, Андріана, та іншими.

Фронтвумен гурту - Марина постала в чотирьох дивовижних казкових образах. Прем‘єра відео вже на офіційному каналі команди Marina&Co.

Нагадаємо, у минулому році Марина і компанія презентували кліп на відомий хіт "Сама п'ю, сама наливаю"

Дивіться та слухайте:


Коментарі

М
Марія

Це та компанія,яка бере страшні гроші за весілля,а потім ще в п'яних гостей за замовлення пісні гроші стріляють? Біла молдованка випрошувала в мого знайомого на весіллі в Тячеві бабло. Позор!

П
Пийтер

пАніка уходить вон из режима ''свальба''?

В
Вуйко

Ви їх піарите своїми грошима,які платите за один вечір того виття. Її "колега" блонда (з нею раніше співала) плате бешені гроші за ротації на ЗакарпФм. Там не пісня - а брєд з сільського клубу 90-х! І я це маю слухати,бо вона "звезда закарпатского шоубизу"))))) Вульгарна ресторанна "півічька"!

В
Вуйко

А ви і далі платіть їм по 1500-2000$ за свадьбу) дурні. Саме головне,що платять бідняки,які по десять років ще кредити за те гасять. А кліп зняти - це не дешево.. Вже не мають куди ті гроші подіти

Ю
Юрій

Мариначка хороша робота ти молодець!

М
Малярка

Це вже просто жах, кожний пес бродячий великий артист, ви що подуріли, кроме Верховинців п’яних на свадьбах де вони виють, ніхто їх не слухає,ні голосу ні слуху, всяка Херня, ідіть геть співайте в хліву,хоть і там від ваших співів у Корови молоко пропаде, придурки .

1
1

Ні музики, ні тексту, ні вокалу. Брєд. Так може кожний лох. Навіщо їх піарять?

Т
Троцкій

Бородатий мачо то Маринова казка?

V
Volodymyr

Кака

М
Місцевий

Фу яка без талії....

Читайте також