Закарпатський Instagram: ТОП 7 найуспішніших блогерок нашого краю (ФОТО)

782
40

Ми розпочинаємо серію матеріалів про інстаграмне життя закарпатців. Скільки можна заробити на соцмережах, як зробити сторінку привабливою та чи кожен може стати блогером? Відповіді на ці та інші питання ви знайдете в цьому та наступних матеріалах.

Сучасний світ диктує свої правила і блогерство більше не рідкісне явище, а скоріше повноцінна професія. На Закарпатті теж є свої зірки інстаграму з тисячними аудиторіями підписників. Причому їх настільки багато, що ми вирішили розділити знайомство з ними на 2 частини. Сьогодні до вашої уваги 7 найуспішніших блогерок.

Крістіна Хрипта (Шаркаді)

У дівчини з Виноградова мільйон підписників. Вона заміжня та виховує маленького сина Марселя. Тема блогу: мотивація, натхнення, дитина. Під яскравими фото дівчина розповідає про родину, підтримку та віру.


Антоніна

156 тисяч підписників у ще однієї дівчини з Виноградова. Антоніна називає своє творчістю фото та нещодавно відкрила власний магазин з одягом. Має чоловіка та сина.

Крістіна Третяк

Дівчина стала відомою та назбирала понад 90 тисяч підписників завдяки гумористичним відео на Закарпатський манер. Зараз вона з чоловіком та донькою живе в Ужгороді.

Яніна Козар

Більше 87 тисяч фоловерів стежать за життям мукачівки. Яніна розпочинала свій блог як fashion та з народженням сина Віктора дівчина почала більше тем присвячувати саме вихованню та догляду за дитиною.

Саша Кельбас

Успішна візажистка з Ужгорода має більше 55 тисяч фоловерів. Окрім розкішних макіяжів дівчина ділиться з підписниками секретами ідеальної фігури навіть після 2 пологів. А ще часто робить огляди різних косметичних продуктів.


Юліана Бора

Дівчина з Виноградова нещодавно закінчила школу, та вже має більше 53 тисяч підписників. В insta-щоденнику Юліана ділиться фото з хлопцем та розповідає про своє життя, а ще часто проводить розіграші.

Олександра Чорій

46,6 тисяч підписників Олександри з Мукачева слідкують за життям дівчини. Вона заміжня за ведучим Юрієм Чорієм. В постах Олександри йдеться про здоровий спосіб життя, здоров'я, моду та красу. Ще в родини є мила собачка Кенді, яка теж часто стає героєм постів та сторіс.

В наступному матеріалі ми розповімо про хлопців-блогерів, які стали відомими на Закарпатті.

Нагадаємо, нещодавно закарпатка в прямому ефірі Інстаграм приготувала кутю

А ще пропонуємо прочитати про інстаграм-бабцю Ріну.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Х
Хеллоу

Нічого додати. Просто все правда. "Bihter 21.01.2021 23:07 Мені завжди цікаво, що у голові у цих недоблогерок. Для мене, особисто, блогер-це людина, яка розповідає чи знімає про щось цікаве чи корисне для людей, сидить і монтує не одну годину відео, а не знімає сторіз про своє життя. І, давайте, вдумаймось, показують нам життя яке??? В Україні який відсоток людей живе за межею бідності? Виходить люди, які мають вищу освіту і працюють-це нероби, бо їм все життя працювати і не заробити на таке життя. А пенсіонери, які мають пенсію по 2 тисячі гривень і трудовий стаж по 30-40 років-це х...у....я виходить. Нащо вчитися і здобувати освіту, якщо можна стати блогером і показувати скільки я маю багато "шмоток" у себе і дитини, коли люди раді знайти щось путнє на секонді, показують 150 видів нікому не потрібної косметики і в основному моральну деградацію суспільства"

B
Bihter

Мені завжди цікаво, що у голові у цих недоблогерок. Для мене, особисто, блогер-це людина, яка розповідає чи знімає про щось цікаве чи корисне для людей, сидить і монтує не одну годину відео, а не знімає сторіз про своє життя. І, давайте, вдумаймось, показують нам життя яке??? В Україні який відсоток людей живе за межею бідності? Виходить люди, які мають вищу освіту і працюють-це нероби, бо їм все життя працювати і не заробити на таке життя. А пенсіонери, які мають пенсію по 2 тисячі гривень і трудовий стаж по 30-40 років-це х...у....я виходить. Нащо вчитися і здобувати освіту, якщо можна стати блогером і показувати скільки я маю багато "шмоток" у себе і дитини, коли люди раді знайти щось путнє на секонді, показують 150 видів нікому не потрібної косметики і в основному моральну деградацію суспільства

Й
Йорик

Чорії то АЦТОЙ. Лем то і знають знімати пса і шо жеруть....І канешно реклама шмоток і косметики. Реклами стільки як на ОЛХ

ТД
Ті десятки повідомлень підтримки

Сашка, твоя мама і юра - це не десятки повідомлень підтримки)

РС
Рекомендація С Чорій

Шановна Сашка. Розуміємо, шо без роботи вдома сумно. Шо у тебе немає ніякого хоббі і заняття.і зрозуміло, шо тобі всеодно на підписників, ти тільки рекламуєш херню за гроші та крім слова «класна штука» словниковий запас нічого видати не може. Але, якшо завдяки накрученим підписникам ти і попалала в топ-7, то неси якусь суть в маси. І перестань продавати гавновещі з 90 років. Тобі реально не ганьба викладати жовту тряпку і казати «2 в 1, можна юбка, можна топ» Тобі 30 років! Не 16! Будь вже розумною, состоявщоюся жінкою А не доскою дешевих оголошень

ЧС
Чорій Стор

Може хтось порекомендувати Сашці , що є притулки для людей, які нуждаються у речах. Не обовязково кофту і сумку з 1997 року продавати за 100 грн, можна просто віддати

ДС
До С Чорій

Яку суть несе С. чорій Який блог? Одна реклакма - це не блог Рекламувати все підряд і весь непотріб раді грршей- це не блог

ДС
До сашки

Може хтось порекомендувати Сашці вести блог, а не дошку оголошень?

ФП
Фонд Підтримки Валєріки

А чому немає всім відомої в Україні, гордості Закарпаття, одної з кращих стендаперів Валєріки Мандзюк?!

1
17:46

Не хило у Шоніцила сракотан пригорів. Справжня [b]п'янь[/b], [i]рвань[/i] і [u]наркомань[/u], за то йому і правда зенки коле.

П
Піша

Чорійка мирзька одну рекламу знімає. Гузицьов крутить перед камеров.

М
Майдаун

Наркомане кончений,14:46,там у твому вонячому лембергови тону герича накрили.схроне мустювочний,ти лем у соцмережах і валовшен ляси точити бо то напоминать твої криївки бандерувські.Ліс урізали лем послі того,як рухівці і вся націстська шушваль захопила власть у куйові.То ви своїм панам увезли.Ти і вся ваша воняча заперевальщина бурячанкув уже воняє на цілу Європу.Ви лем ся правите кіть літер бурячанки у ся уллєте.Францюватий сліпаку,іди на рава руську там газди польські устроїли торговицю на худобу галіцайську.вукраїнцями вас нико не назве бо ви бидло польськое! Открий писок,подтягни слину,што тіче ти із чіряковатого писка та восхіщайся,як очередна піндюлька буде тя вчити копильцю воспитувати,дегенерате лепавий!

Д1
до 13:08

Алкашоні, ти ж бикота тупорога навіть не зможеш в жодній соц.мережі зареєструватися. Все, на що вистачає твоїх двох пудкацапських звивин - квасити водяру, тирити ліс, копати мідні кабелі, і випорожнюватися тут у коментах.

1
123

Кто эти все люди и зачем о них писать? Тысячи жителей города не видели, не знают и не хотят видеть этот шлак... упоротая новость дня) главное достоинство города. Пишите о проблемах насущных, а не этих

І
Іаан

Цікаво ,що більшість не знає навіть , хто це такі , Подписота накручена , лише реклама і нічого спільного з блогерами вони не мають.

М
Майдаун

Вукраїна за 30 року наплодила таких дегенерат,як ...23:13,плюс і для оболванення народу запустили ютуби,фейсбуки....От і результат.А скоро ще й не такий буде, бо робити,вчитися нико не хоче.Ліпше сидіти та позирати сих жуночок,які розказувуть,як воспитувати,хоча ще не єдного не воспитали оби відіти який то результат.Позирати як ся накрасити,як собі побритвати....Прогресивноє общество! А пак напозиравуться,склиплють дітвача і по варишу змітавучи всіх на путьови бо «ОНА ЖЕ МАТЬ....».Через пару року наркобариги будуть мати нових клієнтів!

Л
Лана

Про Чоріку промовчу....не блог, а суцільна реклама всякого фуфла,взагалі не цікаво дивитися

*
*****

Кому це цікаво?...

В
Вася

Самі тупі курки Закарпаття треба було написати! Нічого цікавого окрім реклами з фуфлом нема..,,, отстой Яніна кроме дітвака нич не має показати , Чоріка вообще пса і хрень собачу

О
Ольга

чесно кажучи, я відписалась від всіх цих блогерів крім Крістіни Третяк, бо вона хоч настрій піднімає, всі інші - це більше реклама, чесно, ніякої інформації не несуть. от та що має мільйон підписників - взагалі лише одні розіграші, що за фігня, у нас багато є блогерів мандрівників, класних фотографів, талановитих людей. зробіть рейтинг блогерів за версією Мукачево.нет, а не за кількістю підписників

ЯФ
Я фігєю

Піз*єц блогери. Крім проплаченої реклами неякісних товарів у їхніх блогах нічого нема! Змісту нуль! І нашу таку фігню публікувати? Бо редакції Мукачево.нет ці недоблогери заплатили? Що вони такого зробили для Закарпаття, що про них варто писати? Нічого! А про достойних людей і слова ніколи не напишете. Ганьба!!

К
Кауфман

Кто эти людиии?

РУ
Редакціі у лапках

От якого кєра, яжнелох запросив Ілона Маска у Житомир? Треба було запросити у Закарпаття. Аби перестав фігню всяку будувати та ракетами бавитися та набрався опита мало од наших закарпатських акул бізнеса у інстаграмі. Ще би треба провести майстер клас для журналістів cnn та bbc від майліпшого сайту трепачово.нет. Роботи непочатий край.

ББ
Бьюті блогер ілон маск

Мене аж гордість розпирає шо я живу з такими видатними людьми у Закарпатті. Фешн блогер, оце так. Бо доста вже писати за науковців, творців, вчителів, лікарів. Ко то такі? Шо такого они зробили? Най би краще і вони стали блогерами, вже час приносити користь суспільству. Хоча би як редактори мукачево.нет: майліпший сайт лише з актуальною та корисною інформацією, неупереджено,чесно без помилок. Так тримати, блогери і редактори ми вами пишаємось.

ФД
Фсьо добре

Било би бабло, та буде не лиш ТОП Закарпаття.

НК
Но канешно...

... добре бути блогером коли ти маєш шо показати. Хороший дім, модні шмотки, всякого рода відпочинки(а їх має бути багато), бо людям буде не цікаво. Такий бізнес, то лише для багатих.

.
...

Краще дивитися інстаграми цих блогерок, ніж читати в коментах п'яну маячню "корінних" алкорус[b]у[/b]нів Менджула, Ыстыка, діда, Алкашоні Мандауна, Ромаріо та інших дурників.

Б
Берегово

Цей рейтинг якраз і показує "високий" інтелектуальний розвиток нашої молоді,на жаль Дуже прикро, що дійсно достойні блогери в цьому рейтингу відсутні,наприклад AlexScrebcova. Саша веде літературний блог, в якому дуже цікаво розповідає про літературу. Такі блогери мають бути першими, а не дівчата, які крім слів" патчі" та "лук оф зе дей" нічого не знають

ДП
До ПСП

Es alacsony a keiites

П
Псп

Nagy az Isten Alatkertje!!!!

П
Патріот

І це вся достойність Закарпаття...

Ц
Цукерберг

Як казав один відомий «блогер» - без лоха-фоловера и жизнь плоха у блогера...

М
Місцевий

А де та блогерка яка хату засрала?

Ш
Шон

Та да.курта ліпше підходить. Курта бесіда тут. Блін нема, про що писати- про тупих куриць , що в житті палець об палець не вдарили оби путнє щось зробити. Я хєрєю....

ХУ
Хрипта Україні

100 проц

У
Україна

Ось на таких лох@х , що "слідкують" за їхнім надуманим для публіки існуванням , ВОНИ заробляють на ютюбах і всякій іншій €рунді . А ви збагачуйте їх і надалі . Вам же так хочеться жити теж. Наївний контингент , слабоумний народець.

М
Мукачівець

Є...ать жить стало легче...

Х
Хрипта

богато жить не запретишь

АТ
А точно Курта?

може, Хрипта?

1
123

Випишіть їм ордени Святого Єбу,,,кентія,

Читайте також