Закарпатський Хатіко: Пес не покинув свого господаря, якому стало зле у лісі (ФОТО)

11
8

Рятувальники врятували життя чоловіку, якому стало зле при "тихому полюванні".

Лише доля дала змогу чоловіку продовжити життя, адже по інакшому такий випадок і не пояснити. Чоловіку стало зле у лісі при "тихому полюванні", а його маленький пес весь час пробув біля господаря і гавкав. Саме на галас чотирилапого відреагував працівник служби ДСНС, який також у лісі збирав гриби.

На щастя, рятувальник знайшов непритомного чоловіка і викликав екстрену медичну службу та колег із 9-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Свалява. Сам рятувальник надав першу долікарську допомогу чоловікові та зумів привести його до тями.

В підсумку чоловіка винесли до найближчого автошляху і передали медикам. Наразі він перебуває у Свалявській ЦРЛ.




Коментарі

У
Учень

Чим більше вивчаю людей, тим більше починаю любити тварин.

І
Іван

Та хазяїн на цю Тварину молитися має! І на тих Людей, які його витягли з лісу на своїх плечах! Честь і хвала Людям, які роблять добро! Не було б зайвим того Рятівника, який перший на допомогу прийшов, не лишився байдужим до чужої біди, якось добре відзначити. Герой-рятівник, тощо. Може це йому не дуже допоможе по життю, але народ має знати своїх героїв. Не пройшов, не лишив у біді - одним словом - ЛЮДИНА!!! Коли бачиш таке, то маєш надію на допомогу!

П
Петро

Всяко буває в житті , але такій собаці памятник можна поставити-то більше ніж друг !

Л
Лор

алкашам в лесу нечего делать....нажрался скотина и пошел в лес

Т
Тор

Одному ходити в ліс дуже опасно!!!! А собачка дійсно друг на все життя)))

У
Українець

Собака точно віддана своєму господарю у всіх випадках,і рятувальник молодець який відгукнувся на поклик чотирьолапого????.Дай Боже всім здоров'я.

R
ri0

Бог створив собаку, щоб людина зрозуміла, що таке вірність.

1
111

Молодець

Читайте також