Закарпатський комітет допомоги солдатським матерям закликав Порошенка допомогти 128-ій бригаді

7
3

Голова Закарпатського обласного комітету допомоги солдатським матерям, дружинам і учасникам АТО Марина Решетар звернулась до Президента України Петра Порошенка, Міністра оборони України Степана Полторака та Начальника Генштабу України Віктора Муженка з офіційним листом.

У ньому зазначається, що «обласний комітет допомоги солдатським матерям, дружинам і учасникам АТО  глибоко стурбований ситуацією, яка склалася в зоні АТО навколо українських військових підрозділів, зокрема 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади, укомплектованої в основному мешканцям Закарпатської області, котрі героїчно обороняють підступи до міста Дебальцеве».

«Є інформація, – далі йдеться у зверненні, – що в цьому районі бойових дій існує реальна загроза повного оточення наших підрозділів, повторення Іловайської трагедії.

Закликаємо Вас негайно втрутитися у ситуацію і невідкладно вжити всіх можливих заходів з недопущенню оточення українських підрозділів, щоб зберегти життя військовослужбовців. Просимо терміново надати підкріплення та задіяти військові резерви для укріплення позицій.

Нагадуємо, що найвищою цінністю держави є життя кожного громадянина, тому прорахунки у військовому управлінні є злочином перед українським народом».

Коментарі

СС
Сама справедливость

Как же горько будет ваше разочарование, когда выясниться, что Россия не воюет в вами, а пытается защитить от уничтожения. А уничтожает Америка. Все это видно невооруженным глазом. Почему вы не желаете видеть реальность? Почему придумываете себе оправдание и верите, что те, кто был вам сотни лет другом, вдруг стал врагом? Из-за Крыма, да? А у России был выбор в той ситуации? Когда ваша новая власть собралась размещать там натовские базы (прямая угроза безопасности России) и устраивать геноцид живущих там (в основном русскоговорящих) людей. Вон на юго-востоке Россия не стала вмешиваться и там идет уничтожение полным ходом. Тоже было бы и в Крыму. Рано или поздно вы все равно узнаете правду и ваших сегодняшних героев назовете предателями и убийцами, хотя большинство из них не добровольно попали в эту мясорубку.

П
паршенко-ХУЙЛО

Долой хунту кровавого диктатора парашенка!При Януковичу войни не боло.Войска народ не одстрильовали як зараз.

С
С

То це унас демократія чи диктатура? У нас мобилізація чи рекрутиризація? То тоді були драконовські закони чи тепер? То при попередній владі небуло свободи слова, чи тепер - якщо офіційно кажеш що нехочеш іти в амію, і тебе можуть посадити ??? По повісці не пішов до військкомату - ТИ НЕ ПАТРІОТ. У НАШОГО президента фабрика в росії, ВІН дає росіянам роботу, платить в росії податки (за ті гроші росія стріляє по НАШИМ БАТЬКАМ, БРАТАМ, СИНАМ), то ВІН патріот???

Читайте також