Закарпатський контрабандист, який спробував переправити понад 4 тис пачок цигарок, відбувся штрафом

5
5

Про таке покарання 23-річного мешканця селища Ділове розповіли в прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що контрабандиста, який разом зі своїми поплічниками намагався перемістити цигарки до сусідньої Румунії затримали в ніч на 8 травня.

Під час спроби затримання решта правопорушників втекли, однак прикордонники виявили 9 пакунків у яких знаходилось 4480 пачок безакцизних сигарет.

23-річному мешканцю селища Ділове інкримінували незаконний перетин державного кордону.

За вчинення правопорушення, Рахівський райсуд призначив контрабандисту штраф у розмірі 11050 гривень.

Коментарі

Л
Лоці

Браво, Зе!

К
контрабандіст

Марго вушлива,18:51, там за перевалом у попліснутому короставому схроні твоє місто! Ти вообще закрий воняло, бо ми ти туй го розорвиме на німицький хрест! Думки то не твоє,мутаційо тупа,бо для того треба мати думало,а в бандершні нигда його не было!

1
18:06

думка зальотного кацапорусуна Алкашоні Нижньомарговича Мандауна тут нікому не цікава. сиди собі мовчки у свому петушиному углу з Гецком і Сидором.

К
контрабандіст

Хохлосрань тупа, но та якого болта імилисьтеся до людини!? Дятли, тать гроші зароблять чоловік,як діла себе так і діла вашої недодержави! Ви заробити не дасте!Най го імавуть мадяри,словаки...Айбо ви тупота маєте люди пускати з радостю.Но ви попудписуєте всякі договори перед європанами бо ви раби,ви худоба!

Л
Ласло

Нормальна практика.За контрабас передбачена винятково адміністративна відповідальність.Верблюди з Ділового і надалі будуть перекидувати через зельонку і Тису цигаретлики на румунешти,поки не впровадят в законодавство кримінальну відповідальність за контрабас і не почнуть їх відстрілювати на підходах до полоси.

Читайте також