Закарпатський косметолог розповіла як доглядати за шкірою обличчя взимку

14
4

Сухість, подразнення, почервоніння шкіри - знайомі симптоми? З ними стикається чи не кожен другий закарпатець взимку.

Холодне повітря, перепади температури, відсутність вітамінів і сонячного світла негативно впливають на наше здоров'я та красу. Взимку за шкірою обличчя потрібен особливий догляд. І це стосується не тільки жінок, а й чоловіків.

Щоб шкіра в холоди виглядала гарно, а ви почували себе добре, варто дотримуватись нескладних рекомендацій: харчуватись корисною їжею, займатись спортом, гуляти на свіжому повітрі та час від часу приділяти увагу шкірі обличчя.

Косметолог-естет та провідний консультат Artistry України, Марина Федорка-Пекар розповіла, що наша шкіра взимку потребує особливого догляду, оскільки в холодну пору року руйнується природний захисний бар'єр шкірного покриву. За рахунок цього ми часто помічаємо, що шкіра стала більш чутливою та уразливою. Почервоніння, пересушеність, лущення, подразнення, уповільнення процесу регенерації шкіри - все це поширені проблеми взимку.


— Мороз, різкий перепад температур часто викликають подразнення і почервоніння на шкірі. Через використання обігрівачів, повітря в приміщенні сильно пересушене і це ще однин фактор, через якмй наша шкіра потребує допомоги та особливого індивідуального догляду.

Важливо! Використувати потрібно тільки ті косметичні засобами, які відповідають саме вашому типу шкіри. Якщо на жирну шкіру регулярно наносити крем від сухості, або ж навпаки, то до весни утвориться дисбаланс, і тоді вже не допоможе навіть досвідчений косметолог.

Щоб допомогти своїй шкірі та зберегти природню молодість і красу, варто не експерементувати вдома. Та не підбирати самостійно маски, скраби та інше. Для початку потрібно визначити тип шкіри, і зробити це правильно може тільки професіонал. А вже далі, в залежності від того суха, жирна чи комбінована вона, підбирати догляд. Домашні процедури, на зразок, яєчних, йогуртових та огіркових масок насправді не дадуть очікуваного результату. А з використанням лимону, гірчиці, соди та інших більш агресивних компонентів, можуть неабияк нашкодити. Тому косметологи та лікарі не рекомендують займатися створенням масок, скрабів та інших косметичних засобів вдома. Але і навідуватись до косметологічного кабінету щотижня також не обов'язково.

— Для домашнього догляду я раджу застосовувати професійну якісну косметику-космецевтику, яку підібрав спеціаліст. Вона виготовляється в лабораторіях і пройшла дерматологічні тести. В домашньому догляді раджу робити очищувальну маску 1 раз на тиждень, зволожувальну маску 1 раз на тиждень, скраб 1 раз на 1,5 тижні. Також щоденний догляд має включати: вмивання, тонізування, зволоження 2 рази на день. Якщо ж ви надаєте перевагу відвідуванню косметологічного кабінету, тут вам запропонують актуальні взимку процедури: чистку обличчя (УЗ, вакуумна, механічна), зволожувальні комплекси (маски, ампуллний догляд і т.д.), біоревіталізацію - це насичення шкіри гіалуроновою кислотою, яка утримує вологу в міжклітинному просторі та бере участь у регенерації шкіри. Зима ідеальний час для пілінгів та лазерних процедур (видалення судинної сіточки, небажаної пігментації та ін.).

І пам'ятайте, щоб виглядати гарно ззовні, потрібно турбуватись про здоров'я зсередини. Пийте більше води, гуляйте на свіжому повітрі, та уникайте стресу.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ФВ
Фречка Василь

Регулярно бачу результат дії цих косметичних засобів на своїй дружині. Екологічність, безпечність цих засобів доведена часом. Дочка також на регулярній основі користується засобами Артістрі з 15 років.

1
123

Це реклама косметолога? Чи яка суть публiкацii??? Нiчого корисного окрiм вiдвiдайте спеца ця стаття не мiстить!!!!

1
131313

Передайте їв ош там їв кось звонить, най подойме трубку, бо сигінятко не видить

ДЖ
До жінок

До цих званих косметологів !! Ви кроме грошей не бачите ніякої шкіри !!! Ви вже з жінок зробили інопланетян страшні як 100чортів!!! Ви як наркоманія раз прийшов більше не втікнеш і носиш вам гроші поки маєш!! Молоді дівчата йдуть до вас а ви садите всякою хімією !! Задумайтеся!!

Читайте також