Закарпатський киянин Дмитро Богуш (De Shifer) написав нову пісню про воїнів АТО (ВІДЕО)

83
1

Ужгородець Дмитро Богуш, засновник відомого рок-гурту De Shifer, нещодавно записав пісню "Ти не сумуй", яку присвятив українським воїнам.

Автор тексту пісні - журналіст, письменниця, поет-пісняр Тала Пруткова, двічі переможець конкурсу "Коронація слова".

"Ми працювали з Талою і раніше. А нині надихнули події на сході України, я записав музику і запропонував їй написати ліричний текст. Слід сказати, що пісня народжувалася досить довго - понад три місяці", - розповів Дмитро Богуш для Мукачево.net.

Наразі музикант має кілька пропозицій, аби зробити кліп для цієї пісні. Однак все упирається в брак фінансів.

"Слід одразу сказати, що про жодну комерцію не може бути й мови. Відповідно, й нема бажання заробити на цьому проекті гроші. Єдине бажання, аби наша, музикантів праця, також була комусь потрібна - і допомагала жити і творити іншим. Щодо шоу-бізнесу в Україні, то я вважаю, що у найближчі 3-4 роки його чекає повне переформатування, багато виконавців вже шукають собі роботу - нині людям не до розваг", - каже Богуш.

Слід нагадати, що у грудні 2004 року «De Shifer» брав активну участь у Помаранчевій революції, записавши пісню «Час прийшов» ("Я пробив непробивні стіни"). У лютому 2005 року брав участь в українському національному фіналі конкурсу «Євробачення-2005».

Мукачево.net

Коментарі

Р
Русин

Який він гарний голос має і як його пісня зараз актуальна.

Читайте також