"Закарпатський легіон" став найсильнішим серед мінометників (ФОТО)

17
5

Нещодавно на Приазов'ї пройшли змагання на кращий мінометний розрахунок серед підрозділів Об’єднаних сил.

Під час змагань армійці долали смугу перешкод, розбирали та збирали автомат Калашникова, метали імітовану ручну гранату, стріляли з міномета та зі стрілецької зброї.

Для виконання стрільби з міномету та враження мішені кожному з розрахунків було надано лише п’ять мін.

За результатами змагань та підрахунками балів у першій групі мінометів 82-мм калібру кращим визнаний підрозділ окремої гірсько-штурмової бригади «Закарпатський легіон».


? Цілі знаходилися на відстані майже 2000 метрів. І для розрахунків 120-мм мінометів це було коло радіусом 15 метрів із мішенню в центрі. Відповідно для розрахунків 82-мм мінометів коло було зменшено до 10 метрів. Це, до речі, було родзинкою цих змагань, ? повідомив начальник артилерії Об’єднаних сил полковник Богдан Союшкін.



Коментарі

ДК
До кацапського педераста 10:52

Свинокацапе ,коли вже купиш клавіатуру з українськими буквами ? Скотино ,палиш свою контору тролів ,за що тобі тільки платять.

Ч
Чудово

Легioн-це наемники , нiчого святого, жодних моряльних принципiв , саме такi i стрiляють по Донбасу , по Африцi за кориснi копалини та надра землi прикриваючись демократiею !

О
О

Ребята молодцы,главное не с "молота"лупить-хотя по фото очень похож

ДН
До нижнього

Баране ,ти у школу ходив ,читати умієш ?То прочитай ще раз і попробуй своїм курячим мозочком зрозуміти зміст написаного.Для нормальних людей це не тяжко .

В
вопрос

як близько до цілі із 10-ти пострілів вони попадали? Бо якщо найкращий результат 100 метрів від цілі - та гордитися нічим

Читайте також