Закарпатський ляльковий театр нарешті ремонтуватимуть (ФОТО)

18
1

27 серпня на прес-конференції з нагоди старту 33 театрального сезону директор театру Мирослав Петій розповів про заплановані ремонтні роботи в театрі.

Один з головних моментів 33 театрального сезону  – реконструкція театру ляльок. Вже розроблений проект, вся проектно-кошторисна документація. Нещодавно відбулася містобудівна рада по цьому питанню. Архітектори міста відвідали театр, зробили певні зауваження. «Це важливо, бо ми всі живемо в нашому місті і театр є окрасою його центральної  частини», - каже пан Петій.  Роботи швидше за все почнуться ближче до кінця жовтня на початку листопада. Сума для початкового етапу робіт – 700 тисяч гривень.

Система ремонту театру не торкатиметься робочого процесу, тому в жовтні-листопаді вистави будуть. Навколо будівлі театру є багато систем підземних комунікацій і швидше за все ми почнемо саме з них, а також роботи над фундаментом. Тобто це будуть зовнішні роботи.», - каже пан Мирослав. 

Коментарі

П
Погорелов

Отремонтируем за 2 лимона а продадим волошину за 1 лимон. Давно уже просит ровно как и Корону. А площадь товарищи надо будет переименовать с Театральной на Жуликовско-мошенническую! Вот потеха! Треугольничек получится что надо Априори-Корона-Театр! Все по чесному получит за откаты мне. Прошу понять ведь последняя каденция, больше взяток предлагать не будут!

Читайте також