Закарпатський лікар, якого взяли на хабарі, вимагав 700 доларів (ФОТО)

16
15

Як вже повідомлялося, винагороду він просив за а довідку про інвалідність. Тепер посадовцю загрожує від 8 до 12 років позбавленням волі.

Сьогодні, 22 лютого о 13.30 було затримано на хабарі головного лікаря Обласного центру медико-соціальної експертизи Закарпатської області.

Як розповіли правоохоронці, медик отримав частину грошових коштів у розмірі 100 доларів США із попередньо обумовленої суми 700 доларів  за сприяння у встановленні 2-ї групи інвалідності. Грошові кошти вилучені. Проводяться першочергові слідчі дії.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК України (Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище). Карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Коментарі

NN
No Name

Я прошу всіх небайдужих людей допомогти мені і моїй сім'ї. Обманним путем сімя Русинів лишила мою тітку без почки (її спеціалісти вирізали і кудись діли). В прошлому році я попав у онку больницю главврач Русин А. В. Мені 30 років, мені сказали що в мене рак. Грошей у нас у сім'ї нема, тоді представник від Русина А. В. предложив мені щоб хтось з моєї рідні продав почку, це окупить моє лікування і лишуться гроші. Результат - почки нема у тітки, я хворий, грошей нема а мене і мою сім'ю запугує кум Русина А. В. якиїсь Трактор, каже що поламле кіть буду говорити. ДОПОМОЖІТЬ!

С
совисть

Перевирте безсеребряника Игната . В ,чи треба чекати довго на операцию? Якщотреба то чому? Чи не повязано це з корупциею?

П
пациент

Запитийте у Игната з онкодиспансера скильки треба заплатити за операцию? Почувствуете разниццу?

СВ
Спостерігач від громади

Напишіть призвище лікаря.

R
rem

Проблема України: за 25 років не запрацювала каральна функція закону в сфері фінансово-корупційних злочинів.

Х
ххх

А іщи довго чикати коли фото будуть тих ко прийшов од власти у кого руки із гузицьов у крови ко накрадуеся міліонами таких баксів і нарід на коліна кладе!!!!!!!!!!!!!!!ГУТА БИ ЇХ ПОБИЛА!!!!!!!!!!!!!!!

ДД
До дохтор

У дохтора и викладача ще не сама низька зарплата,є люди які працюють день ,ніч за тисячку!Всі лим шкодують сих небораків шо нагреблися ще й на старість внукам

Л
Ласло

Як платили,так і далі будемо платити.Погавкаємо і пішли збирати гроші.А лікарі,митники, погранці,прокуратори,поліціянти з нас регочуть.

ДД
До Дохтор!

А інвалідам треба платити тепер з свого кармана, щоб законно получити свою інвалядність??

М
медик

А чого доктор чи викладач має сидіти ??? Чому б не пересаджати тих, хто приходить до доктора і каже: доктор я хочу собі группу зробити, болячок не маю, айбо плачу любі гроші. Вот таких треба сажати, бо таких повірте кожен 5-ий, або 7-й, особливо після 45 років.Люди знають, що лікар на 2500 грв. не виживе, ось і самі штовхають лікарів на протиправні дії

Д
дохтор

а мош у нашів державі прожити на зарплату дохтора або викладача)))????

П
правда

не єден дохтор чи викладач не отримав ще в області реальний строк в тюрьмі, то все пародія, видоять капусту і максимум дадуть умовно, щоб дале збирав гроші. Страна приречена на неудаакою корупцією, одна показуха.

M
munka4

у нас всій державі такоє робиться та шо типирь усіх пересажати а ко робити буде)))

Г
Грозить

Всім грозить,а в кінці гуляють собі на волі)У роддомі май рибноє місто,там беруть просто на вулиці під роддомом на виду у всіх і хто наказаний?

Н
Нанько

Ви там опреділіться чи від 5 до 10, чи від 8 до 12. Ато одна стаття, а строки у вас різні!

Читайте також