Закарпатський лісоруб постраждав з власної необережності

14
0

з’ясувала комісія

Комісія зі спеціального розслідування нещасного випадку із тяжкими наслідками, створена Територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Закарпатській області, завершила розслідування випадку виробничого травматизму, що стався 24 жовтня на приватному підприємстві »Сільва» у місті Рахів, – про це 13 листопада ЗІКу повідомила керівник прес-служби Держгірпромнагляду у Закарпатській області Віра Туряниця.

«Випадок травмування 40-річного звалювальника лісу Миколи Маркова комісія визнала пов’язаним із виробництвом, – прокоментував завершення розслідування голова комісії Мирослав Феделеш. – Винними у трагічному інциденті визнані директор ПП «Сільва» Юрій Дячук, тракторист трелювального трактора марки ТДТ-55 Юрій Ференц, котрий, не переконавшись у відсутності в небезпечній зоні працівників, продовжував підтягування деревини. Також винуватий і сам потерпілий, лісоруб 6-го розряду, який знехтував вимогами правил охорони праці».

24 жовтня бригада лісорубів отримала від директора ПП «Сільва» Юрія Дячука завдання провести звалювання та трелювання лісу в урочищі Малий потік на території Костилівського лісництва ДП «Великобичківське лісогосподарне підприємство». Зваливши дерева та очистивши їх від гілок та сучків, Микола Марков просигналізував трактористу Юрію Ференцу про можливість почати формування пачки дерев для трелювання. Під час цієї роботи лісоруб Марков отримав важкі травми ніг.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також