Закарпатський мажоритарник від «Слуги народу» наробив помилки у своєму резюме (ФОТО)

14
20

У мережі обговорюють неграмотність закарпатського мажоритарщика від «Слуги народу» Олександра Пекаря.

Ще три місяці назад Олександр Пекарь, який йде у депутати в 68 окрузі, навіть і не думав про своє майбутнє в парламенті. На одному із інтернет-ресурсі, яке спеціалізується пошуками роботи, кандидат в депутати від «Слуги народу» опублікував своє резюме.

Анкета була заповнена російською мовою, а в ній було виявлено двадцять помилок. Цікаво, що Олександр Пекарь попри помилки вказав інформацію, що володіє 5-ма мовами.



Нагадаємо, що партія «Слуга народу» лише нещодавно представила своїх кандидатів по мажоритарній системі.

Коментарі

Л
Лучан

У партії Слуга народу - всі недоумки, і проголосувати за це сміття може лише недоумок,

Ю
ю

колись ужну перевіряла комісія з МОНУ... Там тоже великі професоре наробили кучу помилок у звіті, і шо? Тепер так є - неграмотність, як і гомофілія, стала нормою.

В
Василь

В партії зе клоуна ,не може бути партійців розумніших за лідера партії.

D
Dmytro

до гога: Шановний, яке у Вас відношення до правопису? В двох реченнях у Вас 8 помилок. Я толерантно відношусь до людей з особливими потребами. Пауза. Потреба грамотності у Вашому випадку відходить далеко за межі вітальних. У Вас гостро виражена потреба в базовому вихованні, яку прививають представникам HOMO ще до відвідування перших соціальних інститутів. Щиро бажаю Вам успіху і буду радий вітати Вас на вершині Піраміди Маслоу.

РЙ
Румунешта Йовдий

До ШАНОВНОГО пана"мукачівець"..Як Ви можете називати ВИШИВАНКУ-рогульська сорочка?!Ну як?Рогуліз-це зовсім друге....Як їсте український хлб і не любите нічого УКРАЇНСЬКОГО?Як же будуть тоді житив україні наші з Вами діти?

П
пітьо

Cyки вонячі завидувські. На своїх балог гнид кончених побзерайте!!!

5
555

Пассажирские перевозки. Але в принципі нащо йому російська мова, ну подумаєш, не вміє писати. Краще б не вмів говорити.

P
Popular

І це чудо, іде у ВР....

П
Правда

Козак Гаврилюк 2. Дивимося далі.

ДД
До дауна Троцького

Перерахyй ще раз, недоумку, не показуй свою нiкчeмнiсть.

Г
гога

до Dmytro "Неграмотність публічних персон зумовлена деталями кар'єрного характеру." людина грамотна або неграмотна.А те. що Ви написали-це неграмотнi мiркування довбня.закiнчившего МТУ

М
мукачівець

самий головний критерій-фоткатися в РОГУЛЬСЬКІЙ сорочці китайського пошиву)))другий ідіот-едгарчик токар ,од сього барана недалеко втік

Т
Троцкій

Я розумію, Саша Пе лоханувся, тепер пише тут про 15 помилок. Насправді помилок таки 20, я підрахував. В деяких словах аж по дві помилки. І хто він такий, цей безграмотний випускник політеху, щоб хтось йому підробляв анкету на Works.ua?

D
Dmytro

Є докази того, що це саме його резюме? Можливо журналістське розслідування? Банально зателефонувати по вказаному телефону і запитати? В інтернеті багато чого пишуть, а робота журналіста відрізняється від ОБСЄ (Одна Баба Сказала) тим, що вони можуть проводити розслідування. Моя думка (суб'єктивна) - це більше схоже на пранк. Важко уявляю настільки неосвідчену людину з такими запитами. Говорячи про неграмотність важко не згадати шановну редакцію і вчорашній заголовок про "ужгородський половий будинок". Як і інші новини не менш концентровані перлами подібного характеру. Неграмотність публічних персон зумовлена деталями кар'єрного характеру. Звичайно, йти на такі умови праці за смішну винагороду під силу тільки впевненому в собі непотребу. Якщо не вдається реалізувати себе в житті чесним шляхом, то на допомогу приходить політика (політики, експерти, активісти ...).

П
пох

там 15 помилок, а не 20. Видно, рахував такий же бездарь.

Б
Букі

Та найіде гнуй метати а не у Раду

R
reporter

Недаром кажуть: "пi&дишь как Троцкий...." (усё точно по Фрейду)

Й
Йончи

Мда...

М
Марія

Це - ШЕДЕВР!!! Уявіть собі, як він володіє державною мовою!!! Катастрофа! І ось такий грамотій буде приймати закони у Верховній Раді та "покращувати" наше з вами життя!!! Позор!!! Хай іде в 3-ій клас та навчиться писати ... Питання, а як він писав дипломну роботу у політехнічному університеті???? Я у шоці!!!

Т
Троцкій

Один знайомий перед виборами мені мощно втирав як Порошенко йому жизнь поламав, бо мусив їхати в Чехію на заробітки. На моє питання, чи впевнений він, що при Зеленському він стане краще жити, сказав - це він не знає, но зато йому буде весело і він насміється. Думаю уже прийшов час всім нам веселитися.

Читайте також