Закарпатський метал-гурт Majesty Of Revival презентував новий кліп (ВІДЕО)

24
4

Ужгородці презентували кліп на тему "совка", який став доволі атмосферним та багатим на перегляди у Ютубі.

Самі ж учасники гурту пояснили про свій кліп наступне:

У зв'язку з останніми подіями (взагалі-то подіями останнього століття) ми, Majesty Of Revival, вирішили трохи поговорити про плюси та мінуси "савєцкава саюза" та зняли для вас свого роду гайд, як потрапити до найбільш мальовничих куточків "вєлікай дєржави".

Крок 1: Просто будь собою (можна спробувати пункт "будь незадоволений тим що є, забажай більшого". Це дещо пришвидшить перехід до кроку 2)

Крок 2: Прийдіть на співбесіду до кваліфікованих інструкторів з питань охорони мирного населення від пагубного впливу західної ідеології. Не переживайте, вони все доступно пояснять.

Крок 3: Вітаємо та ласкаво просимо до Гулагу! Насолоджуйтесь перебуванням і до зустрічі через кілька вічностей! І не забудьте підписатися на нас прямо зараз! Тому що ми сумніваємось, що ви зможете це зробити, закінчивши всі ці кроки!


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

РЙ
Рокер Йовжі

А шо, нормально пацани нарубали

М
Металобаза

Позераву на ютубі канал Всё из за метало копа. Путін майже назад заповнить тот Гулаг українцями як колись Сталін, в землянках будуть їх миши гристи

M
mike

Це не творчість, а звичайне чсв.

А
Адекват

Ось , що значить недобиті під час Другої світової війни деграданти , ковдуші на голову , психи , невротики .... Тепер їх розплодилося від їхніх недорозвинутих батьків . І тепер ця гопота нав'язує , легко так нав'язує, свої вподобання і возводить у ранг демократичної терпимості . Терпіть ....ТЕРПІЛИ .

Читайте також