Закарпатський "Метеор" зміцнює свої позиції

8
1

Минулої неділі після довготривалої паузи розпочалося друге коло чемпіонату області з футболу у вищій лізі.

Й одразу не обійшлося без сенсацій. «Поляна», яка змагається за лідерство з пістрялівським «Метеором», несподівано поступилася у Виноградові 0:2 місцевому «Севлюшу» (юнаки – 2:1). За схожим сценарієм складалася гра і в лідера в домашньому матчі проти іншої команди з Мукачівщини – ФК Ф.Медвідя з Нового Давидкова. Програючи 0:2, пістрялівці зуміли переломити хід поєдинку й здолали новодавидківців – 3:2 (юнаки – 2:1). Жодних шансів не залишила гостям з воловецьких «Карпат» у рідних стінах команда «Середнє» – 3:0 (3:0).

Інші матчі туру завершилися з такими результатами: «Боржава» (Довге) – «Петрово» (Пийтерфолво) – 1:1 (1:1), «Оболонь» (Хуст) – «Бужора» (Іршава) – 1:1 (2:0);

Після звітного туру трійка лідерів розташувалася в такій послідовності: «Метеор» – 28 очок, «Поляна» – 23, ФК Ф.Медвідя – 19.

У першій лізі лідер — ясінянська «Говерла» на виїзді в Тересві поступилася 0:2 місцевому «Авангарду» (юнаки – 0:0). Сповна скористались осічкою ясінянців футболісти команди «Вільхівці», які в рідних стінах у впертому протистоянні здолали «Копаню» (Велика Копаня) – 2:1 (0:1) і вирівнялися по очках з «Говерлою».

В інших поєдинках були зафіксовані такі результати: «Терново» – «В.Бичків» –3:0 (3:0); «Тячів» – «Верховина» (Міжгір’я) – 1:0 (1:2); «Вишково» – «Карпати» (Рахів) – 2:0 (0:1); «Кісва» (Косівська Поляна) – «Старт» (Золотарьово) – 1:0 (0:3).
Після 13-го туру «Говерла» та «Вільхівці» мають по 25 очок, «Старт» відстає від них тільки на один бал, пише Роман Сенишин, газета "Новини Закарпаття".

Коментарі

В
Ветер

Все куплено в еашем калхозном футболе.Сегодня Метеор покупает все вкладывая огромные деньги а завтра ставши чемпионами команда развалится и исчезнет.Пример Берегвидейк

Читайте також