Закарпатський міліціонер власноруч затримав грабіжниць

10
8

Вечірньої пори молодий працівник закарпатського УБОЗу повертався зі служби додому, був у цивільному одязі.

Біля будинку на пл.Корятовича в Ужгороді правоохоронець став свідком того, як дві жінки намагаються вирвати сумочку від третьої. «Убозівець» затримав обох грабіжниць у під’їзді будинку, викликавши наряд патрульної служби. Як з’ясувалося, 48-річну ужгородку мали намір пограбувати дві жінки віком 34 та 40 років. Обох їх тепер притягають до кримінальної відповідальності за ст.186 ч.1 КК України («Грабіж»). За скоєне їм загрожує до 4 років позбавлення волі.

Коментарі

Ю
Юра

заголовок так написан,как будто это не его работа!герой!

Д
ден

УБОЗ весь час в цивільному.....А загалом,ну то ж його робота! Ніхто ж не пише про якогось лікаря,що зробив операцію(теж йоо робота)Чи ви мали на меті наголосити,що він був вже поза роботою??? В міліції такого не буває.Вони завжди-НА РОБОТІ!!!

СЧ
Саша Чорний

Будьме толерантніші до міліціонерів, всеж таки затримали двох циганок... а могли б не звернути увагу.

Т
Трололо

Я клацнув на статтю тільки із-за того що помилково прочитав: Закарпатський міліонер )))

К
ККК

"Працівник закарпатського УБОЗу повертався зі служби додому, був у цивільному одязі." Затримання злочинців не входило в його службові обов’язки. Він поступив як нормальний порядний мужчина. P. S. До міліції жодного відношення не маю, просто дратує отаке ляпання язиком. Всі, хто тут умнічає по клавіатурі, прийшли б на допомогу?

Д
драйвер

А у нас в столовой сегодня повариха обед сварила!!!! Вот так вот! Сенсация, давайте в газету срочно!

R
recenzor

знову ознаки жовтої преси - міліціонер власноручно затримав грабіжниць! а хто їх має затримувати? може є потреба створити службу з виконання завдань міліції? причому затримав власноручно - напевно треба було припис видати про затримання чи як

У
УА

Ну герой конечно) к ордену!

Читайте також