Закарпатський "Минай" переміг "Металіст 1925" з рахунком 2:0

29
0

У 19-му турі УПЛ закарпатський ФК "Минай" в домашньому матчі зумів здолати фаворита "Металіст 1925" з Харкова.

Закарпатці вийшли вперед у першому таймі. На 31-й хвилині Сергій Корнійчук забив красивим ударом у ближню "дев'ятку" після передачі до лівого флангу штрафного від Кирила Прокопчука.

"Металіст 1925" після пропущеного зарухався швидше, але з рухом у харків'ян і раніше не було проблем. Були вони з завершенням атак – воно вперто не вдавалося. Був ще наприкінці тайму удар Курила головою, однак ні… Скрипнику довелося змиритися з поразкою у першій половині зустрічі.

А у другій половині зустрічі довелося миритися з невигідним для себе ходом подій. Уже на старті тайму "Металіст 1925" забив, але з офсайду. Потім вийшов Русин і впродовж трьох хвилин отримав дві жовтих. Одна з них – за фол у центрі поля.

У другому таймі харків'яни залишилися в меншості – на 59-й хвилині другу жовту картку за відмашку в центрі поля отримав Ростислав Русин.

Наприкінці гри закарпатці зняли остаточно питання щодо переможця – на 90+1-й хвилині Євгеній Скиба замкнув ударом головою під поперечину подачу кутового з правого флангу.

Для "Миная" це перша перемога поточного сезону УПЛ. До цього часу закарпатський клуб зазнав 9 поразок і 7 разів зіграв унічию.

Підопічні Желько Любеновича з 10 очками посідають останнє, 16-те місце. "Металіст 1925" (15 пунктів) розташовується на 13-й позиції.

У наступному турі минайці 7 березня зіграють проти "Зорі". Днем пізніше команда Віктора Скрипника зустрінеться з ЛНЗ.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також