Закарпатський митник, який пропустив тонну бурштину, розкаявся і його відпустили

6
14

Відповідне рішення виніс Берегівський районний суд Закарпатської області.

За інформацією порталу "Судовий процес", інспектора митниці звільнили від кримінальної відповідальності у зв’язку з дійовим каяттям.

Як розповідало Mukachevo.net 30 вересня минулого року 1,1 тонну бурштину було виявлено у мікроавтобусі місцевого мешканця. Його акуратно розфасували по дорожнім сумкам, які знаходились у вантажному відсіку авто.

Тоді інспектору поста «Лужанка» інкримінували службове підроблення (ч.1 ст.366 КК).

"Він вніс у базу неправдиву інформацію, що в мікроавтобусі, що їхав у Молдову, немає товарів, які підлягають декларуванню. Також поставив відтиск своєї печатки на контрольному талоні для проходження машини по «зеленому коридору»", - повідомляє портал.

Вже у червні цього року митник подав клопотання в якому просив звільнити його від кримінальної відповідальності у зв’язку із дійовим каяттям.

"Чоловік вперше вчинив злочин невеликої тяжкості, щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину, про що начебто свідчать матеріали. Злочином, що йому інкримінували, матеріальної шкоди не завдано", - йдеться у повідомленні.

Звісно, з Закарпатської митниці ДФС чоловіка звільнили

Раніше за чоловіка було внесено 552 тис. грн застави, які тепер повертаються заставодавцю, а бурштин конфіскували власність держави.

Коментарі

І
Іштван

митник Іван Столець, який пропустив тонну бурштину не тільки відмазався від покарання, а навіть поновлюється на митниці. шкода, що новоспечений депутат від Виноградівщини і Берегівщини займається кришуванням

А
Альгердас

А чё вы такие злые? А может всё от чистого сердца, по велению души. Ситуация то вполне житейская. Вот помню из олдскульного детства! После шторма бродили ( пацанами ) по берегу в Паланге. Собирали янтарь. Красивые такие смоляные камешки. И чё! Да нафиг они были никому не нужны! И да! Янтарь и жемчуг - это органика! Это не камни. Быстро тускнеют, темнеют и короче приходят в негодность. Для ювелирки - нонсенс. Только - бижутерия!

К
Камри40

Мы все понимаем, бес попутал, не устоял перед 10000$, за порядочность человека предлагаю сделать его начальником смены

Л
Ласло

Цікаво,а скільки тон ойро або долярів коштує покаяння "невиннового" цольника в самому гуманному суді ? Тарифи в студію.Ніхера не змінилось,тільки такси в прокуратурі,судах,поліції та на таможні за перекид контрабасу піднялись в рази.

К
Кккк

Зеленський пришел никого не уровнял, начинаю снова огорчаться, страна непобедима

Г
Григорий

Границу открыть, таможню уволить, пограничников в АТО, землю продать, жену отдать дяде, а сами идите к б****!

Д
Дфс/митниця

Ну що вам не зрозуміло ! Ми пускаємо все через кордон ,-а якщо піймають ( бо хотїли ми кинути сбу на долю від цієї партіі бурштина ) то наш ручний суд вже за меншу долю все рівно звільнить від покарання. Ми все рішаємо, ось вам живий приклад. Везіть ще більше, ми пропустимо.

V
Vladimir

Поняли и простили...

Г
Гоша

Суки завтра опять пустить бус.

М
Мункач

У Берегові мукачівський суддя з відомоі сімі Ільтьо, так що всі хабарі вкладаються ним в економіку Мукачева ( наприклад комплекс Багіра) і ним гордитися треба. А якщо серйозно, то анархія повна в державі

В
Василь

А якщо хтось завалить суддю ,а потім ДІЄВО розкається ,його тоже звільнять від кримінальної відповіадльності?

К
Кум

Да, понять и простить.)))

ВІ
Василь Іванович

Тона камінчиків -злочин невеликої тяжкості... Фура цігаретликів - середня тяжкість. А тона кокаїну - народний герой! Зеля, давай так і дальше кончай із зубожілими!

М
Марія

Понять і простіть..берегівський суд - самий гуманний суд у світі...конєц фільму.

Читайте також