Закарпатський нардеп придбав реанімобіль для бійців ДУК "Правий сектор" (ФОТО)

4
4

Коштом народного депутата України Василя Петьовки на прохання бійців 5-го батальйону ДУК «Правий сектор» прямо з Чехії було придбане рятівне маневрене авто, оснащене сучасним медичним обладнанням.

2 лютого, тячівські волонтери передали реанімобіль добровольцю цього батальйону, який доставить його бойовим побратимам на передову – у село Піски, пише tyachiv.com.ua.

– Такий реанімобіль незамінний у зоні бойових дій. Адже зараз, коли протистояння особливо загострилося, на передовій дуже багато поранених, – каже Іван. – Вчасна медична допомога та евакуація на такому авто дозволить врятувати не одне життя.

Втім, як розповіли волонтери, доправити реанімобіль до України виявилось неабиякою проблемою. Авто переганяли через Румунію, а митники солотвинського пункту пропуску не дозволили ввезти «швидку» через кордон без розмитнення. Варто зазначити, що коштує ця процедура вдвічі більше, ніж саме авто. І тільки завдяки митникам із сусідньої області, які з розумінням поставились до ситуації, реанімобіль нарешті вирушив на «гарячий» схід. 

Перед дорогою реанімобіль освятив священик греко-католицької церкви смт Тересва, військовий капелан  о.Василь Довганич.

Коментарі

О
обосрався

обосрався шо му хижу перевернуть гурі лабами..і людей обосрався,думать шо ПСи го захистять,кіть їм очко подлизав..хер вас ко спасе,олігархи єбучі,кіть людей заєбете до краю

В
Ветеран

купив тим хто не воює, бо ПС прийде до хижі і все забере а ви з 128 помирайте

М
Марианна

Кому, кому? Правому сектору?Вы в своем уме?

РП
респект Петьовці

реально показав що він патріот, а пув Ради міліонерів жаба душить

Читайте також