Закарпатський нардеп Роберт Горват попався на кнопкодавстві (ВІДЕО)

10
11

Таким чином народний обранець став десятим кнопкодавом нової каденції.

Як зафіксували журналісти руху "Чесно" позафракційний депутат Роберт Горват вирішив натиснути кнопку за свого колегу Валерія Лунченка, який був відсутній. Відбувалося це 4 грудня під час розгляду в другому читанні проєкту закону про надання статусу та соціальних гарантій добровольцям, які брали участь в АТО на Донбасі (№2045-1), Горват натиснув на дві кнопки "утримався" – за себе та за свого сусіда, голосуючи щодо поправки №20 нардепа від "Слуги народу" Анатолія Остапенка.

У русі "Чесно" зазначають, що 14 листопада хтось із народних обранців голосував замість відсутнього Горвата, але тоді зафіксувати кнопкодавство не вдалося, хоча і підозрювали депутатів-мажоритарників Лунченка та Петьовку.


Коментарі

ПБ
Путин Балога де ипичи

Мочити пидерив

П
Путин

Пашу павлова на нього тот киски йому помиє козлу а питьовка де позерать порукам чому недась козлу

О
Останньому

А у нього виходу нема. Оказується посаджені ним з Лунченком ліщанкові горіхи профінансовані за рахунок коштів на розвиток в області виноградарства, Зе-команда вже це проаналізувала. Ось вони й будуть перед ними стояти в ракоподібній позі. А якщо до цього додати Китайські кредити, в яких один замішаний, розбазарені кредити Яценюк списав. Інший тільки й чекає коли хлопчики в зелених тюбетєйках зайдуть в дастор у "гості", то шаг в право шаг в лєво для цих хлопчиків смерті подібно. Вот і будуть голосувати як миленькі.

Д
Дідови

То клоун його заставив! Роберт порядний чоловік і ніколи не кнопкодавив, я б за нього просто так не голосував.

Д
Дідо

Ну що срані так званні Ужгородські демократи, це ваш питомець. Щосьте писки у гузицю позабивали? Де аферист Чубірко, типирка у ракаши малюйтеся на біг-бордах. А засраниць Чегевара? Федаки, мудаки, гавроші, баброші, просвіта і вшиткі варишські грандоїди,- ось ваше справжнє лице.

КВ
Ковтун Василь Дмитрович

Невже не можна технічно виключити можливість кнопкодавства? Тільки треба справді захотіти, а не журналістам стояти на стрьомі та наближати хто як голосує.

Д
депутат

Одно двіженіє і всьо всім ясно. Єден под ширму гомбчіку тиче, а другий на шухері переживать. Убралисьте субі майбутньоє закарпатці? 5 депутатів попереднього скликання із 6-ти попали в раду. Но-но, давай дале, ромале! Настроять у Закарпіттю аеродрому, мосту і стадіону за 5 років тіко ги боло за 5 до того.

ВБ
Віктор Берлога

Ну што, русуны, наЫкалы?

Д
дед

я так думаю шо не краіну треба звинувачувати а тих ко таких робіків науберав оце дійсно проблема держави глупі людоньки а кидь рахувати чесно замість шила убрали мило от і маемо шо маемо едні сидять там роками а другі чуда паперові і ні якого порядку

З
закарпатець

Жулик на жуликові,шо не партія то ОПГ. Лише суди лінча допоможуть навести порядок в цій проклятій країні!!!

Д
д

треба у дасторі не заплатити(тобто порушити закон). Навірно буде робіко плакати і пояснювати, як тяжко начинав бізнес на кредитні гроші, і то не правильно не платити. Поводиться як шотландське чудовисько без НЕС

Читайте також