Закарпатський ОТЦК: Правоохоронці візьмуться за тих, хто розповсюджує фейки про працівників ТЦК

24463 39

Попри активну інформаційну кампанію, почастішали випадки поширення неправдивої інформації, яка намагається дестабілізувати ситуацію в країні та зірвати мобілізацію.

Як повідомляє  група комунікацій Закарпатського ОТЦК та СП, не дивлячись на широку інформаційно-просвітницьку кампанію, почастішали випадки поширення викривленої та не перевіреної інформації, яка спрямована на підбурювання та розхитування суспільно-політичної обстановки в середині країни, нагнітання соціальних настроїв серед населення та, як наслідок, зриву мобілізації громадян України до лав Сил оборони України.

Як зазначають у ТЦК, відповідно до закону № 1183-VII “Про внесення змін до Кримінального кодексу України”, компетентні органи можуть порушувати відносно таких осіб кримінальні провадження задля захисту законної діяльності Сил оборони України та безпеки громадян, що є найважливішим завданням всіх складових сектору безпеки і оборони України.

"Спекулятивні дії в інформаційному просторі, які полягають у прямих звинуваченнях начебто не законних дій представників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки будуть перевіряти правоохоронні органи в межах їх повноважень та компетенцій", - додають в ОТЦК.

В той же час, всі наявні порушення з боку самих ТЦК та СП не залишаються без належної оцінки та контролю з боку командування Сухопутних військ. Кожному випадку надається належна правова оцінка з усіма санкціями, які передбачає чинне законодавство України.

Коментарі

Д
Діма

Справа не в ТЦК, а суворій реальності - страшна війна, яка вбиває наших людей. Кожен боїться за себе та своїх близьких. І на війну повинні йти всі, без виключення. Чому, наприклад діти короля Великобританії служили у гарячих точках декілька років. Та тому, що для них служити, захищати державу це честь! Тому у нас з ТЦК зробили крайніх. А має бути Закон і один для всіх.

В
Віктор

Нарешті. Давно вже треба всіх кротів та консерви оформити до в'язниці за перешкоджання мобілізації

М
Міша

Лапша.кончені

Т
Троцкій

Пізно пити боржомі, коли печінь вже відвалилась. Коли авто з військовими серед села викликає лише агресію у жителів. Влада провалила комунікацію з людьми, і погрози від ТЦК нич не змінять.

В
Віктор

Де записи з відеореєстраторів ТЦК які повинні бути згідно закону?!!!

Д
дейжа

Давно пора!

3
3313👍👍😐

Товди іх будеме хвалити....Йоой які золоті ТУКакашнику🤣

Читайте також