Закарпатський політолог вважає, що обрання спікера не політика, а інтрига

9
2

тому серйозних політичних можливостей така інтрига надати не може, - каже Віктор Пащенко

Керівник Закарпатського Центру політичних досліджень Віктор Пащенко вважає, що політична криза в Україні ще не закінчується, навіть попри вирішення певних тактично-організаційних моментів, таких, як обрання голови ВР.

«Це обрання спікера, власно кажучи, не політика, а інтрига. Тому серйозних політичних можливостей така інтрига надати не може», - вважає експерт.
 
За його словами, виходячи з останніх події у парламенті можна сказати, що тактично зараз Юлія Тимошенко здобула перемогу.

«Тобто обрання спікера, перетягування значної частини НУНСу під своє крило – це, звичайно, тактичний успіх для Тимошенко», -  говорить Пащенко.

Однак, він наголошує, що, наразі, не бачить підстав, щоб говорити про політичний успіх прем’єра. «Фактично коаліції не сформовано. Мова йде не про формальні речі, а про кількість голосів. Що можна далі робити? Далі можна робити на цьому піар, але якісь реальні законодавчі акти у цьому складі приймати не можна. Я, поки що, в цьому складі коаліції і парламенту таких можливостей не бачу»,  - зазначає експерт.

Разом із тим, Пащенко погоджується, що обрання спікера є успіхом.

«Адже хоч щось можна буде приймати і є надія, що підпишуть бюджет і антикризові законодавчі акти», - говорить він.

Проте, він нагадує, що на сьогодні реально коаліції немає і, тому цей успіх, за йог словами, є тимчасовим і питання  дострокових виборів ще не закрито.


Коментарі

С1
спидору 1828

Так гординя майже захлиснула щенка,але подивись на рожу срати -злодій він і є злодій.Чи доживе Украіна до того часу коли цих відморозків будуь засуджувати на пожиттево.

С
сидор

партия сказала надо ПАЩЕКА ответил есть посмотрите на его фото этим все сказано в папуасов гвинеи оно умнее

Читайте також