Закарпатський поліцейський взяв бронзу на чемпіонаті Європи зі змішаних Єдиноборств ММА

50
16

З 1 по 6 квітня у місті Белград, столиці Сербії, відбувся чемпіонат Європи зі змішаних єдиноборств ММА

У ньому взяли участь понад 500 учасників з 36 країн світу. До складу збірної України потрапили 18 спортсменів, серед яких – співробітник закарпатської поліції Михайло Данилаш.

У правоохоронних органах він працює два роки та обіймає посаду оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Мукачівського районного управління.

Спортом поліцейський почав займатися ще змалку. На рахунку лейтенанта багато перемог в обласних та всеукраїнських змаганнях. Нагадаємо, на чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА 2022 Михайло посів друге місце.

Постійні тренування і дали змогу потрапити до збірної України та взяти участь у міжнародних змаганнях. Поліцейський змагався у двох поєдинках: у першому здобув перемогу над бійцем з Кіпру, у другому — поступився спортсмену з Києва. У підсумку Михайло Данилаш виборов бронзу. Це перша його перемога на міжнародному рівні, однак, ми переконані, що не остання.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Д1
до 18:03

йончі, ти ще й остатки грамоти по ходу забув

Г
Гобі

Або тема туй така, шо бариги гроші тибзять через своє ммб

БЛ
Брюс Лі

Я і мої кореша Агностик , До нижнього допису і Справедливий більше надаємо перевагу ЛІТРБОЛУ . Правда деколи спірні спортивні моменти між нами спричиняють перетворення літрболу на ГУКАНСЬКЕ ДЖИУ-ДЖИТСУ .

БЛ
Брюс Лі

Так махав руками і ногами як гвинтокрил . Як загинув чемпіон всіх відомих чемпіонів ?! Інших очікує така ж загибель . Старші люди казали життєві ситуації : не утопиться тот ко не знає плАвати ! Чому ? Бо не полізе туда . Бо не чувствує у собі героя (чемпіона ) .

ДМ
до Медведенко 16:08

Русуне, в дурці таблетки забув прийняти?

В
Вуйко

До 111. Усьо мош,кіть закинеш бабло на вирх...Кіть ніт....на чікош одправлять

1
111

А шо, так мож било ?

Г
Гоп

Йончі молодєц

П
Пакахонтас

баригааа,і кентти його бариги!!

Г
Гобі

О , за примійов у ратушу побіжать, а потім до кличка за добавков

П
Привіт

А ви в курсі хто президент федерації мма в Закарпатті? Позорище ! Добре що спортсмени його не підтримують! БРАВО !

В
Воny

На відео в соцмережах спортсменів видно як вони підіймають прапор на якому написано «Мукачево» і закарпатські люди знають і підтримують цих спортсменів, і знають що вони представляють Закарпатя

U
Ua

А хіба вони не за збірну України виступали?, то який Київський клуб

В
Вася

Який клуб? Це чемпіонат Європи. Вони виступали за Україну.

М
Мма

Вітаю з перемогою ,але Згідно НАКАЗ МІНІСТЕРСТВА МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ від 27 березня 2024 р. № 1875 Про внесення змін до наказу Мінмолодьспорту від 20.03.2024 № 1727 всі закарпатські спортсмени виступали за Київську область

М
Мма

Чому не пишете що ці спортсмени виступають за Київський клуб?

Читайте також