Закарпатський посадовець одержав хабар за те, що видав посвідчення ді-джея

17
2

Берегівською міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу відносно начальника управління культури виконавчого комітету Берегівської міської ради за те, що він вимагав й одержав від місцевого мешканця П. хабара в сумі 500 гривень та 30 тис. угорських форинтів (загалом 1695, 68 гривень).

Як інформує начальник відділу нагляду за розслідуванням кримінальних справ прокуратури області Віктор Кузан, за ці гроші начальник управління культури видав берегівчанину документи на право проведення культурно-масових заходів, тобто посвідчення ді-джея, яке дозволяло б йому надавати платні послуги у сфері дозвілля.

Крім цього, за словами Віктора Кузана, начальника управління культури виконавчого комітету Берегівської міської ради затримано в порядку ст.115 КПК України за підозрою у вчиненні злочину.

Досудове слідство у справі триває, провадяться необхідні слідчі дії, спрямовані на повне, всебічне і об’єктивне дослідження всіх обставин події. Хід розслідування справи прокуратурою області взято на контроль.

Коментарі

GH
Gerschkovic' Haim

Алёна! Розкажіть Інтернет-юзерам, ко такий Слободянюк, і ко то його братія? Чи може поникати в Google, ?!!!

А
Алена

Ей, народ! По нашій міськраді ходять слухи, що Слободянюка разом із всією його братією будуть висиляти із офіса (на вул. Гойди, 8) , який вони незаконно використовують для своїх цілей вже декілька років поспіль. За аренду цих приміщень Сергій заборгував 120 тисяч гривень. Так це правда чи ні? Хто знає щось більше-відгукніться.

Читайте також