Закарпатський прикордонник, поранений у АТО, повернувся з реабілітації у США

6
7

У жовтні 2014 року прикордонник Чопського загону Рустам Росул разом з іншими побратимами супроводжував колону з продуктами, яка потрапила під обстріл російсько-терористичних військ.

Тоді загинули 2 прикордонників, а ще 5 отримали поранення, серед яких був і Рустам. Хлопець прикрив собою кілька людей, врятувавши їхні життя. За це він був нагороджений орденом «За мужність». Однак у тому бою Рустам отримав складне ушкодження хребта і численні осколкові поранення.

У США Рустам щодня робив складні вправи, заново вчився ходити та давати собі раду. Проведений курс реабілітації дав герою надію на одужання.

В Україну Рустам Росул повернувся разом з офіцером ЗС України Сергієм Титаренком, який був пілотом збитого в червні 2014 року проросійськими бойовиками вертольота і отримав численні переломи хребта, ушкодження спинного мозку і супутні травми. Разом вони проходили реабілітацію в США.

Коментарі

ДР
до Руснак

Твої коменти похожі на уту світлу муху , што любить на дешто сідати , погодоватися . Ти што пісраний атиїсту уштось і віруєш .

Р
Руснак

До 10:50. Дякуву.Приятно учути розумні слова уд порядного чоловіка!

Т
Тормазу

Не бросайся словами! Проклёны - вещь серьёзная - к тебе же вернутся, раз ни за что ни про что человека обижаешь! Хлопцам - дай Бог здоровья, а руснаку - не обращай на дураков внимания!

Р
Руснак

До тормоза. Закажи собі мозги. Читати знаєш, хотя бы алфабет? Кажда марга безтолкова наплює порядным льодям в дошу.Бомже умалишеный позирай што просиш дрогому то на тебе впаде.Імбіціл.

Т
Тормоз

Руснак брате закажу тобі та твоїй сім.ї молебен по закарпатськи.....Бись замлів ти та твоя хфамілия на сам Великдень.Бись щастя нигда........ Солдат не виберать ож де має служити.Його відправляли сокотити українську землю.

Р
Руснак

А я ся так надіяв на америцьку медецину. Слідивім за каждув заміткув про Рустама. Такімся радував коли почав вставати і помалы з ходулями ходити.Чесно, домавім ош прийде думу своїма ногами. Такімся розочаровав, коли увезли го на колясці. Лем Бога треба молити.Закажіть каждый молебень за здравіє. Вірову ош Бог поможе!

В
Водило

Номер рахунка та в котрому банку???? Людині слід помочи.Це не по горам лазити.

Читайте також