Закарпатський прикордонник спробував уникнути покарання, дискредитувавши свій загін

5
13

Соціальними мережами шириться відео прикордонника, який нібито став «викривачем» корупції у одному із підрозділів Мукачівського прикордонного загону.

Як зазначають в пресслужбі Мукачівського прикордонного загону, появі даного відео передувала службова перевірка відносно самого горе-дізнавача, який був помічений у неправомірних діях під час несення служби у пункті пропуску через державний кордон.

З метою уникнення ймовірних зловживань під час виконання військовослужбовцем завдань, було прийнято рішення про проходження ним служби на сході країни, на посаді не пов’язаній з оформленням осіб та транспортних засобів.

На таке рішення інспектор відреагував обуреннями та погрозами дискредитації керівництва підрозділу, у якому він проходив службу, а на теперішній час, взагалі відмовляється виконувати накази та не з'являється на службу, натомість вдався до публічних маніпуляцій, звинувачуючи у причетності всіх навколо.

В Мукачівському прикордонному загоні додають, що вся інформація щодо корупційних дій вивчається, після чого приймаються рішення про вжиття необхідних заходів згідно з чинним законодавством.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

4
45677

Він передав привіт своїм коллегам,які знають правду.Чого коллеги його не підтримають?Прокинтесь,ви дасте шов вашого товариша,коллегу просто злила система???? Як будете після цього жити? Чи гроші дорожчі за коллегу???

Г
Градець-Кралове

Доброго дня, шановні. Простий приклад: ми всією країною збираємо гроші на армію, а наші прикордонники так легко випускають людей з мільйонами доларів у готівці. Чому?!?! Чому фермери можуть безкоштовно роздавати свою продукцію, чому магазини роздають товар, а ці уйопкі, які вкрали гроші від нас, вивозять їх налом? Дякуємо прикордонникам і чекаємо на нагороду від керівництва. Нагорода від людей буде у вигляді запалених хиж і примотаних до стовпа голих гузиць

О
Олександр

Розігнати незаконно створене Литвиним корумповане кубло ВВБ у всіх прикордонних загонах і регіональних управліннях. Дійсно неоднораз підставляють патріотів прикордонників України.

7
75433

Де почав там і закінчив... Пів України псевдопатріотів до певної $€? межі. Детектор теж стоїть грошей, має чимось загін займатись Сміх і гріх з таких публікацій

L
Loci

Багато чув випадків що на кордоні не за малу плату пропускали чоловіків, кордони корумповані. На схід началство!!!

П
Правда

Скоріш за все він каже правду, і в Мукачеві і в Чопі таке могло бути, а його відправлять на схід та й по всьому. Ніхто не буде розбиратися, де правда, бо то великі гроші.

Д
Джозеф

Нехай командир пройде детектор якщо на нього все видумали і він пушистий! І все стане ясно , хоча я думаю ітак все ясно

1
1234

Хай візьмуть командіра за фаборже, а не простих прапорів, а розветчики мутять іще хуже

В
Верховинець

Скоти, усіх на передову з конфіскацією

L
Lemak

Я чомусь більше вірю прикордоннику!

Л
Лужанка

Я служил с этим человеком, все что он сказал чистая правда, Начальство Лужанки гнильё А человека подставили

Б
Берегово

Людина розповіла правду, а прикордонний загін Мукачівській цю правду хоронить,, 20000 доларів брали, і пропускали із довідками, і все йшло через командирів, інформація така є 100%

П
Прикордонник

От що і требувалось доказати, а саме те що корупційна система направила всі сили проти даного прикордонника, так як ті хто служить прекрасно знають що він казав правду, просто всі мовчать і кормляться з одного корита, як же ш то всьо противно, одні прикордонники кладуть життя і бються насмерть в Маріуполі, а другі кармани набивають на заході країни, дві різні прикордонні служби, і я не здивуюся якшо мій комент не опублікують

Читайте також