Закарпатський письменник Андрій Любка отримав "золотий хрін" за найгірший опис сексу

23
16

Спеціальне журі обирало серед декількох робіт саме ту, яка і стане лауреатом премії.

Роман "МУР" письменника Андрія Любки отримав премію "Золотий хрін" за найгірший опис сексу в українській літературі у 2020 році.

Це щорічна премія за "найгірший (недоречний, брутальний, позбавлений смаку) опис сексуальної сцени в художніх текстах сучасної української літератури". Шанси на перемогу є також у мастурбації та сумнівних описів прелюдії до інтиму, - повідомляє ВВС.

Зараз "тріумфальною" стала сцена жорсткого сексу в одному зі штабів партій, яку автор зобразив як метафоричну помсту всім українським політикам - працівниці партії "вставляли за незаконну приватизацію" та анальним проникненням нагадували про "злочинний режим Януковича".

Це роман про письменника, на ім'я Роман, який хоче написати "малий український роман" - МУР (журі відзначило, що ігри зі словом "роман" та іменем "Роман" у сучасній українській літературі все ж уже були).

При цьому головний герой ще й шукає дружину, яка б стала для нього музою, і робить це емпіричним шляхом - тобто багато займається сексом. Особливо журі звернуло увагу на секс з функціонеркою одного з партійних штабів Міленою.

"Я дер її, як останню с**ку. В якийсь момент я усвідомив, що це моя помста усій українській політиці. Оскільки українські політики роками мали нас усіх у д**і, то тепер я мав у д**у її, українську політику. Я вставляв їй за незаконну приватизацію, бив по с**ці за вбивство Чорновола, тягнув за волосся за Стіл національної єдності і поразку Помаранчевої революції, … за злочинний режим Януковича й політичні репресії, і кінчив у неї, навіть не спробувавши вийти, за всі сфальсифіковані вибори і змарновані надії нашого народу! Ось що я думаю про їхню політику".

"Ось так невинна дівчина, яка просто шукала роботу, постраждала за всю політику", - відзначив один з членів журі Андрій Дрозда.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!






Коментарі

Ы
ыстык

існування і пропагування содомітів типу любки і є іспанський стид. бісексуал підписує книжечки екзальтованій діяшпорі в торонто....препалисьте бих, гута би вас істребила

Ш
Шон

Коменти , що залишили ці імбецили, не приносять сайту ніякої позитивної оцінки. Їх вартує видаляти. Бо це образа персони. А не висловлювання думки. І сайт мав би думати про це.

ДН
До нижнього

Ти прищавий провокатор цього гуканатського сайту , пишеш своi дурацькi коменти пiд кожною статтею ! Ти нереалiзований, йододефицитний органiзм, який в очi нiколи не скажеш того , що тут пишеш , а вести дiалог та вiдстоювати свою позицiю не маеш знань та досвiду , жертва зно!

Ы
ыстык

я з ромарійом і шонійом майдауном майліпше знаєме про секс бо каждий день у туза ся гатиме в клубови ' 'голуба пікныця' '

Ы
ыстык

як може голубий гукан писати про секс. най напише як у ваошаві його обкуреного дерли кустуріци

М
мукачівець

я і Ромаріо недавно получили премію "золотий гaндон" за то ош туйка у коментах сидиме ги два дибіла.

Д
дідо

їбанько тот андрійко психічно-хворе, айбо малолітні дебіли вважавуть го великим пейсательом)

М
мукачівець

а тепер тот xyй засуньте сьому папірьомастильнику у гузицю.

М
мукачівець

золотий xpін-то золотий xyй.

П
Писюк

То можливо він тут у кожному дописі пише про секс? До чого світ дійшов, замість того, щоб погладити яку Христину за литку і згодом приступити до сексу, хлопи пишуть про нього. Ні один копчений не пише про секс, він ним займається. Скоро закоптять усе Закарпаття.

П
Пздйб

Ыстык, що думаєш з цього приводу?

J
Juj

Глобальні ЗМІ на кшталт ВВС пропагують дегенерацію в сфері культури.

Ч
Читач

Но што Андрійку уповіш на свій захист? Даже про секс неваловшен ись написати, а б'єшся в груди, што ти великий пісатєль.

БР
Байден Рюрикович

Не засуджуйте гукана

І
Іван

Деприсивний, неграмотний з малим запасом слів, і пусті тексти які нічого ненисуть в собі!

МГ
Москаль Г.Г.

Довбой*б

Читайте також