Закарпатський регіонал Василь Ковач колись був "дИпутатом" (ФОТОФАКТ)

22
4

Орфографічні та словесні помилки від керівництва нашої країни вже давно стали анекдотом над яким не знаєш, що робити - чи сміятися, чи плакати.

Достатньо згадати хоча б відомі "ляпи",  яких Янукович встиг наробити за час свого перебування у високій політиці. Найлегендарніший - це вчене звання "Проффесор", яке голова великої держави власноруч вказав у своїй автобіографії. Ця помилка породила згодом тисячі жартів і «пішла у народ». А що робив з українською мовою вже колишній прем’єр навіть згадувати не хочеться...

Але, виявляється не бракує в нашій країні "проффесорів". Наприклад, у мережі нещодавно з’явилася  візитка нардепа-регіонала від Закарпаття Василя Ковача. Тоді ще обласного депутата. Тобто "дИпутата". Через букву "И".

Ця картка вже стала раритетом. І шкільної помилки, цілком можливо, припустилася людина, яка готувала візитку до друку. Дивує інше - сам її щасливий власник, керівник великого підприємства, вочевидь ніколи не звертав уваги, що там у нього написано - і спокійно роздавав картки зі своїм прізвищем та регаліями. 

Мукачево.net

Коментарі

Е
Еко

Нащо йому граматика, він знає крутитись і домовлятися з потрібними людьми, в політиці цього зазвичай вистачає для мінімального успіху. Якщо ви малий бізнесмен, валютник, дрібний барига чи бандюк, хто зна, можливо колись ви станете депутатом, шанси є.

У
Ужгород

Дупутат :)

В
Вася

опустилися нижче рівня Жаливи

Т
ТТ

вот такие лохи у руля стоят

Читайте також