Закарпатський режисер В’ячеслав Бігун голодує 15 день на підтримку Олега Сенцова

2
8

Відомий закарпатський режисер В’ячеслав Бігун оголосив голодування на знак солідарності з бранцями Кремля, Олегом Сенцовим.

Чоловік не вживає їжу з 12 червня, тобто на 26 червня це вже 15 доба.

У його раціоні — лише вода.

— 14 доба моя без їжі. Із лікарями, але живий і духом теж. Мої міркування - у відео. Міні-маніфест: про мотиви, солідарність, кінофести, українське кіно та само-піар. Дякую вам, друзі!, - написав учора у соцмережі В’ячеслав.

Для нього це акт духовної солідарності. Він хоче відчути те, що відчувають політв’язні Кремля.

— Вони голодують, і я голодую. Інакше я не можу відчути те, що відчувають вони, - говорить В’ячеслав у відео.

До речі, на 12 добу, як писав сам режисер, він втратив 15 кілограмів. І втратив смак їжі.

Нагадаємо, нещодавно закарпатський письменник Андрій Любка оголосив голодування на підтримку Олега Сенцова.

Читайте також: Закарпатський режисер В’ячеслав Бігун представить тячівцям нові фільми.

В’ячеслав Бігун визнаний кращим режисером Міжнародного кінофестивалю в Салерно

Коментарі

Д[
До [27.06.2018 13:41]

Марга, ти хоч дивишся звідки інфу копіюєш? Промоскальський сайт "antifashist.com" вважаєш достовірним джерелом інформації? P.S. Питання до адміністрації сайта - вам подобається величезна кількість анонімних неадекватів на вашому ресурсі? Може зробите можливість коментування з привязкою до Facebook, чи з обов'язковою реєстрацією? Тоді і менше тут буде всякої "нижньої марги", "верхньої марги", і всяких інших хмирів, які сидять з залитими палинкою зенками і строчать казна-що.

ДН
до нижньої марги

Украинскому режиссёру Олегу Сенцову, осужденному в России на 20 лет за подготовку теракта в Крыму, действительно передавали взрывчатку с Украины, а подставили его свои же украинцы на полуострове. Данное заявление сделал на вчерашней конференции ОБСЕ, посвященной состоянию свободы слова на Украине, волонтер АТО Сергей Стериков (в Facebook — «Иван Сирко»). шо дауне чубатий,голодуй з нима,баран ти вушливий))

С
Сріберньій

Но позирай и марга забіг сюдьі , тай старьій гукан из нив . Ха-ха ))) мийрегьі вас нянькьі никаву имнявуть фестешно . Гет вами корчить . Марго ,ни зимлю коптять , а воздух . Ужесь ся устарів ,а щи все сякоє низнаш )))).

ДГ
до гукан свідомнутих

голодуйте тоже,дебіли )))а пак розкажете як мож за 12 днів схуднути на 15 кіл)))вам гавно ллють у мозги уже даже не перебираючи,а ви то гавно жрете і вірите)))ян наша гадя коли голодувала і наша юля)))а жопи после голодовки ся у возик не ставали))))ІДІОТИ СВІДОМАЙДАУННІ)))путін на вас напав,прячьтеся))

С
Сріберньій

Зашто тьі очкастьій чулувіка гнидов обзьіваш ? Увін што тобі штось пиллоє учинив ? Його знавуть , а тебе нет . Ото його діло , што увин чинить . Тебе ни привнажує насилу .

Н
Няв

На хвилиночку визнаний кращим режисером Міжнародного кінофестивалю в Салерно...і тут такий "микучівець" як Пилип із конопель...вигулькнув...Пєтя Шура з нижньої шконки хати півняної.

М
мукачівець

се й ще шо за "режисер"?ко знає?се тіпа френсіса копполи?чи гая річі?чи фелліні?а нє,сепросто якась никому не відома тупа особа,як і тот за кого він "голодує" рішила себе пропіарити

P
pityu

Просто молоток! Сенцов уже 3.й месяц голодуэ, почти как наша Надежда. Я бы тоже голодував, ну треба робити.

Читайте також