Закарпатський руфер знову підкорив найвищі точки Мукачева (ВІДЕО)

4
33

Цього разу він побував на одній з труб міста Мукачева, побував на вершинах Паланку та місцевого супермаркету.

Минулого разу молодий закарпатець показав як ходить по "стрілі" крану, що розташований зараз у самому центі Мукачева. А ще раніше у мережі з'явився ролик, як закарпатський руфер підкорює вершини Ужгорода та столиці України.

Пропонуємо вам переглянути черговий ролик сміливця. Тепер відео слало ще більш видовищним, адже знімали його з квадрокоптером.

Крім того, радимо почитати ексклюзивну розмову з руфером, яку Mukachevo.net записав після одного з перших подвигів хлопця. 

Мukachevo.net

Коментарі

В
Вася

А навіщо такого дурака показувати в інтернеті? Щоб інші дітваки й собі начали лазити як мавпи, де розум, що весна принесла в мозги мухи, які заполонили йому здоровий глузд?

ЯЛ
я лучкай

«Надейся на Господа всем сердцем твоим, и не полагайся на разум твой» (Притч.3:5) Кто надеется на себя,тот глуп,а кто ходит в мудрости,тот будет цел.пр 28:26

ДМ
До Мента

Да інтелект,ко їздить на словацьких то лохи ти сам не адекватний ідіот їздиш на первакови 30 річному гнилому,не ош їздять в Ужгороді Мукачеві,Львові і на машинах які стоять по 5-8 тисяч євро,ти возишся дальше на перваку.

Д
Добродій!

Молодец пацан! Так тримати! Показуєш ровесникам приклад, що крім пити пиво на лавицях, є ще багато і інших цікавих захоплень!

Ф
Фітіль

Мені вже за тридцятник, і я помню свою молодість, двір, футбол, велосипед до 15 років, а потом всьо, сигарети, пиво, водка, дурь, трамадол, амфетамін, страшно подумати за теперішню молодь, мабуть уже в 12-13 років сидять намахані на уроках. Цей пацанчик молодець, ліпше най беруть із нього приклад, тренуються і може уб'ються на смерть, чим будуть пити, курити й нюхати, шо тоже смерть у перспективі.

ДB
для betonus

Монтажники высотники работают за хорошие деньги учитывая риски, и высоту набирают с годами учитывая опыт, Плюс все работают в страховке, профессиональной ! Не надо путать одно с другим, профи высотника и мальчика на высоте где только Бог ему спаситель

B
betonus

А верхолази, монтажники-висотники кожен день підкоряють вершини у своїй роботі.

ГР
Грубінка Роман

13 річні дітваки напозераються на вашого руфера а завтра почнеться руферо-пад..Вижу у редакторів докус розум забрало..Як таким можна захоплюватися?Врач,який спасає сотні життів,то никому не треба..А дітвак який безглуздо ризикує своїм життям і дає приклад іншим таким же ,то канешно..Сим можна захоплюватися...

G
Gabriella

Покажіть його батькам відео!!! Вони взагалі здогадуються чим їхня дитина займається? Бо я попробувала одно відео подивитися і у мене не вийшло,мене трусило пів дня як так можна? ! Хай би подивився на свою маму після перегляду його трюків....може задумається!

ДМ
для Манайло

В тому і справа, хлопець тренований,він унікальний, ось тому і треба берегти цю дитину. Зупинити від лиха. Таких як він одиниці по світу. А він тут реалізує себе,самозтверджується як може,ризикує собою. А ми рти відкрили

М
Манайло

Хлопець сам відповідає за своє життя, нікого іншого не наражає на небезпеку, а те, що нібито хтось переглянувши ці ролики піде і непідготовлений уб'ється, то чи це проблеми? Ви люди курите-п'єте, діти теж беруть з вас приклад, літаєте на дорогах, піддаючи себе та інших небезпеці, це не менш небезпечно, задумайтесь. Пацан тренований, шоб так триматися, треба не тільки залізні яйця, але й залізні м'язи, в цьому якраз треба брати приклад.

,
,безразличие

Почти 2 тыс пересмотров и всего 20 комментов. Это говорит что люди проходят мимо, хотя каждый понимает что парень на тонкой грани между тут и там. Не поддерживайте , останавливайте, он же может убиться, что тогда ? Не будьте байдужими. Кто с ним знаком, пусть в цирк идет или еще куда, но не дайте ему так безрассудно относится к своей жизни

5
55

ранше то називали даун безголовий..тепер то руфер

С
Сімдва

Раньше як було, бикота й пацанва їздила на тонованих восьмьорках, шестьорках і т.д., музика на всю вулицю, наклейки стріт-рейсінг вся х8йня. Іномарки, особливо дорожчі, могли собі дозволити більш поважні люди, з кращими заробітками, навіть якщо в кредит, все одно люди старші, спокійніші. А потім та вся пацанва підросла і пересіла на словацькі номери, лишивши за собою старі манери. Видиш тоновану беху чи шось такоє - стопудово фанат бумера, вчорашній ваз-2108. Тому і виходить, шо в більшості дорожніх інцидентів фігурують словаки.

1
123

називайте речі своїми іменами: не "сміливець", а ідіот і не "подвиг", а злісне порушення безпеки, яке до добра не приведе. Якщо хоче подвигу нехай іде в військомат, на схід - там завжди є місце подвигу.

О
Оля

Я не змогла допозерати....Хлопче, не дай БОГ....

П
Пенсіонер

Най влада покаже ролик як за пенсію у1200гривню мош прожити.

МЦ
модерація це по європейськи

у чувака явно комплекс неповноцінності , з його можливостями є багато цікавих та більш потрібних занятть , міг би стати олімпійським чемпіоном з легкої атлетики наприклад , альпінізм , рятувальник скелелаз , ну то таке , кожен вибирає свій путь , шкода але він може і неусвідомити про свою користь суспільству , не дай бог тьху тьху , живи сто років

М
Мент

На словацьких машинах їздять або вонячі верховенці які у міжгірї 700 ручного дуба зрубали на дрива або лохи .

ЧТ
Черноиван Т.Н

Ваабщче. Замечательно. Пять.

H
Highlander

скелелазіння та альпінізм - це йому б підіщло, з такими здібностями

ДЙ
До йсе Мукачево

Рот уже свій закрий із словацькими машинами,тобі не похер ко на чому їздить?ти опще на позиках майже їздиш

ДЮ
до юрко

Та ни завидь хлопче . У самого смілости бізівно лиш горобчиків цоркати из рогатки .

Ю
юрко

https://www.youtube.com/watch?v=DKLZiefYlp8

Ю
юрко

добре шо із квадрокоптера знімають.буде видовище коли зорвеся ідіот.доста обимуся горобчик на ніс усрав.

Д
Дюрі

Молодець))

ДР
До редакціі

А ви не боїтеся, що ж привід для притягнення вас і всієї вашої команди до кримінальної відповідальності за підбурювання до вчинення злочину, в тому числі підбурювання до злочинної діяльності неповнолітніх осіб, які в повній мірі не здатні усвідомлювати небезпеки подібних дій, їх протиправно ті, та можливості завдання шкоди не лише собі, а й власникам об'єктів, де ця діяльність проводиться. Вибачте, але вважаю Ваші дії неадекватними та протизаконними. Куди дивиться прокуратура та інші органи, що покликані захищати дітей.

Т
толя

Відчайдухи були є і будуть . Це не тільки показ відмінної фізичної підготовки , але і величезна реклама Закарпаття . Ви краще згадайте покрашенУ СТАЛІНСЬКУ ВИСОТКУ у Москві . Як його товариш насміявся над ВВП . Відео цього ролика бездоганне .

ЙМ
Йсе Мукачево

Найліпше Мукачево славиться такими хлопцями, ніж пузатими лінивими бичками на словацьких номерах.

А
Андрій

Нехай почаще залізає на ці всі верхушки, щоб скоріше подох ідіот)

ДР
до редакції

Коли ви тут публікуєте весь матеріал, то виходить підтримуєте цю смертельну гру хлопця . Вам байдуже ? Якщо не байдуже то заборонити всі ці витівки без страховки. Слідом за ним підуть інші герої. Це не приклад героїзму, це самовбивці. А ви пишете "відео слало ще більш видовищним" ... Задумайтесь

Я
я

Хтось має зупинити це. У нього немає страху зовсім, це небезпечно, такі дового не живуть, на жаль. Батьки, родичи, , друзі зупиніть хлопця поки не трапилось лихо.

М
Марина

Суспільно небезпечная людина із вадами психіки. До того ж дає поганий приклад підростаючим дітям, які дивлячись на цього ідіота будуть намагатися повторити всі трюки, не дай Бог з летальними наслідками. Ці йолопи хоча б на початку відео зробили заставку із попередженням ні в якому разі не повторювати, так ні, для чого?

Читайте також