Закарпатський солдат переповів, як вони потрапили в засідку на Сході

6
10

Військовий наполягає, що хтось тотально зливає інформацію терористам.

- Наша колона їхала на ротацію на блокпост, польовою дорогою, за трьома колами безпеки. Попали в засідку, хтось по чорному зливає терористам інформацію. Нас обстріляли з гранатометів та крупнокаліберних. Багато загиблих. Кого не добили забрали в полон. Це ті, про яких пишуть, що зникли безвісти, - переповів солдат трагічні події 17 червня на Сході в зоні АТО.

Наразі відомо з 100% впевненістю, що загинуло 3 закарпатців. Ще 5 офіційно вважаються зниклими безвісти.

Водночас, на відео, яке поширюється в соцмережі, про полоненого з військової частини з Ужгорода, насправді, з Волині, але проходив військову службу в Ужгороді.

Більше інформації про трагічні події 17 червня читайте у матеріалах:

Інформація про нових загиблих закарпатців на Сході отримала додаткові підтвердження (ВІДЕО)

Вчора на Сході загинуло 3 закарпатців - джерело

Коментарі

ФС
фашистким смерть пидорам

кто не пидор тот москаль

З
Закарпатец

Сегодня прошла информация о том что все эти территории на Донбассе еще в январе были проданы американским компаниям для добычи сланцевого газа - вот вам и вся правда о террористах. ЗАЧИСТИТЬ ОТ ЛЮДЕЙ И НА "ЧИСТОЙ" ТЕРРИТОРИИ СПОКОЙНО , БЕЗ ПРОТЕСТОВ МЕСТНОГО НАСЕЛЕНИЯ КАЧАТЬ ГАЗ И НАПЛЕВАТЬ НА ЭКОЛОГИЮ (ПОСЛЕ НАС ХОТЬ ПОТОП -НЕ НАША ЖЕ ТЕРРИТОРИЯ

З
Закарпатец

http://news-ukr.org/proisshestvija/ukrainskie-soldaty-zovut- mamu/8915 -- пленные танкисты - СМОРИТЕ ВНИМАТЕЛЬНО И ДУМАЙТЕ ГОЛОВОЙ А НЕ ЖОПОЙ А ВОТ ЧТО ПО ЭТОМУ ПОВОДУ ГОВОРИТ УКРАИНСКАЯ ПРОПАГАНДА В Луганской области экипаж захваченного боевиками танка подорвал себя, чтобы не сдаваться в плен (ВИДЕО) NR2.ru: http://nr2.com.ua/index.php/content/2092-v-luganskoj-oblasti-ekipazh-zakhvachennogo-boevikami-tanka-podorval-sebya-chtoby-ne-sdavatsya-v-plen-video Бойцы ополчения уничтожили батальон «Айдар», атаковавший Луганск На Украине возбудили уголовное дело против виртуальной «Львовской народной республики» Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/37112#ixzz351HO2VLN

З
Закарпаиець

В той час, як наші хопці на фронті без хорошої амуніції, а простий народ збирає по 5 грн. на Армію, ДЕПУТАТ ВР ВІД БЕРЕГІВЩИНИ, З ПАРТІЇ РЕГІОНІВ-ІШТВАН ГАЙДОШ-КУПЛЯЄ КОСТЮМИ ДЛЯ СЕБЕ ЗА 68000 ГРН., а ШУФРИЧ П'Є ЧАЙ З АХМЕТОВИМ І КАЧАЄ ГАЗ ТА ПРОДАЄ ПО РОСІЙСЬКИМ ЦІНАМ УКРАЇНЦЯМ-ПОТВОРИ ОБОЄ-ЩОБ ЗЕМЛЯ ПІД НОГАМИ У НИХ ГОРІЛА, ЯК НА ЗАКАРПАТТЯ ПРИЇДУТЬ!!!

Х
хаха

"которая зиждется на миллионах коренных русских" а також грузинів, вірменців, азербайджанців, чеченців, осетів, казахів, узбеків, киргизів, негрів, китайців і т.д. Давно в Москві бував?)

ОФ
Отто фон Бисмарк

"Разгром России и после наиболее блестящих побед находится за пределами всякой вероятности. Даже наиболее удачный исход войны не будет иметь своим последствием распад основной мощи России, которая зиждется на миллионах коренных русских. Если их даже разъединить посредством договоров, то они так же быстро вновь объединятся, как соединяются части разрезанного предмета из ртути. Эта неразрушимая империя русского народа, сильная своим климатом, пространством и непритязательностью, как и наличием лишь одной границы, нуждающейся в обороне, сделается после её поражения нашим прирожденным и жаждущим реванша противником".

Ц
цімбор

ти рома ни дурак нет, тьі просто гнильій, и вже воняєш...

БП
Боже поможи!

Боже, збережи наших чоловіків, синів, братів, які пішли добровільно чи примусово захищати нас від терору!!!

Р
Рома

Зливають ті самі, які направляють туди дітей - 100% гарантія. Владі треба жертви, аби оправдати війну і аби заключити контракти зі США на поставки озброєння. Це все бізнес, нічого особистого.

ДК
Додати коментар

В штабі пацкани, терорюги, як і казав Путін, реально прикриваються цивільними - до чого підлі "братики", хоча, вони завжди такими були, просто радянська пропаганда все затерла, і громадянську війну, і Голодомор, і репресії. А як були підарасами так і лишились. Фабіо Капелло, тренер збірної Росії: "в следующем матче в воротах вместо Акинфеева будут стоять женщины и дети. Посмотрим как соперник будет бить по беззащитным".

Читайте також