Закарпатський "Спецконтроль" зірвав хабар мукачівським ДАІшникам? (ВІДЕО)

15
45

Проїжджаючи повз пост ДАІ в м Мукачево, активіст закарпатського “Спеціального контролю” помітив як ДАІшник гордо крокує від вантажівки до посту.

В руках інспектора він помітив документи водія фури, який йде слідом за інспектором. Активіст вирішив розібратися. Далі на відео:

Коментарі

Ж
Женька

Досить вже було гнати на тих ментів!Міліцію треба поважати і нормально ставитися,тоді і вони у відповідь будуть добре ставитись!А міліціонерів треба любити! п.с.Люди самі винні,що своїм відношенням до такого докотились.На цьому гавновідео винуватий лише молодик-прищавий активіст,який вирішив піарнутися і виставив себе дураком! п.с.2.Багато хто подивившись це відео скаже,що активіст тупий безмозглий чмирь.Лиш смішно,що до моїх лише коментів починають придиратися,якщо я захищаю міліціонерів,а на інших даже не дивляться.Роблю висновок - люди не хочуть чути правду!А міліціонери - самі найкращі!Хоч вони одні стримують той безпорядок,який влаштувала наша влада і бездіяльні люди!Респект міліції і симпатичним нежонатим міліціштикам!!!

З
Закарпатец

Комментируя в интервью немецкому изданию Deutsche Wirtschafts Nachricten ситуацию на Украине в целом и антироссийские высказывания украинского премьер-министра в частности, британский политолог охарактеризовал Яценюка как "опасного человека в Европе". Премьер-министр Украины Арсений Яценюк не заслуживает уважительного отношения к себе, заявил британский политолог Ричард Саква в интервью Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

M
munkach

нехай попробує в мадярщині або словакії забігти з камеров до поліції, придурок

ЖД
Женька до ображаючого

Боже,та чого стільки ненависті до моїх коментів і зразу ображати?Ти себе дуууже "гарно" виставив тут)Обзиваючи мене - ти тим самим показуєш,хто ти є насправді). п.с.Повертаючись до твоїх коментів - якщо щось знаєш - кажу вже 100500 раз - вискажи їм в очі,а не як мале коментаторське сикло анонімно писати і ображати)безкультурщина ти....фу

Д-
ДД - долбодятлы безграмотные

НУ ты и ДЕБИЛ полный. РАДУЙЙСЯ, что тебе звиздюлей не дали. Надо было тебе одеть наручники и отпиздить за ОСКОРБЛЕНИЕ при исполнениию. ПИДРИЛО на всю голобу БЕЗРАМОТНОЕ ЧМО. Да ты сцука ТУПОЙ на всю голову.

ЖП
жЕНЬКА-ДЕБИЛ повний

не було мена там, я бі натяг тому "дд" очко на дурну голову. Офуїли ті "дд" повністью. Ви щоби знали, що ці "дд" займаються СУПРОВОДОМ чорножопих від Києва до кордону, через заважання роботі ДІЇ, бо під час їх виєбонів тачки з нелегалами шпарять сквозняком.

Д
Дааа

В руках інспектора він помітив документи водія фури, який йде слідом за інспектором. Активіст вирішив розібратися. Далі на відео: Я у лендела або балоги або порошенка помічу документи від фури або від авто і стану активістом включу камеру на моб і буду бігти до нього в кабінет і вирішу розібратися

2
23233

Це просто жах!!! Ввірватися в приміщення , возбухати, і виглядати глупо.... Хороший приклад дає Дорожний контроль! Вже скоро всі кому не лінь будуть кидатися на ГАІшників.

ЖД
Женька до шамана

Сліди за язиком - дошаманишся)Дивися,щоб одного разу міліція не нагнула підорських активістів і не ви***ала їх в жопу і по їхнім наглим мордам не надавала їхньою ж відеокамерою)Ті активісти дограються,вспомниш ще мої слова)Якщо так підтримуєш вискочок - піди запишися в їхні ряди)Твоє право)

ШК
шаман к женьке

То что ты хорошо подмахуешь мусорам, мы уже поняли. А активисты молодцы, нагибали гайцев и дальше нагибают. Тут клевое видео нашел, и музон прикольный, респект и уважуха активистам.

ЖД
Женька до пошляка

По чолові тобі точно дам,в тому я дійсно спец)))І знизь самооцінку))Якщо до тепер тобініхто не дав - то далі тим більше не дасть)))хіба що по почках і по чолові)))

ЖД
Женька до шамана

Писала,пишу і буду пистаи свою точку зору - роблю все,що вважаю за потрібне)Лиш не вживай це негарне слово."Мусора" - це якраз ті ссикло,які анонімно правоохоронців обзивають))Сикують їм в очі висказати просто)))

ЖД
Женька до 123

А ти страшно розумний,блін- хорош анонімно обзиватися.Чим ти розумніший?Закінчив якусь бурсу і торгуєш на базарі - прям ідел розуму чи офіціант задриганий)Цікаво,як то ти мене знаєш і звідки,я ж тут ніяк не свічуся))))Слабак ти,а не чоловік.Якщо знаєш - в очі вискажися,а то ти як сикло)))

ЖД
Женька до 123

Дибіле від 35 відніми 7))))Видно,що в школі математику не вчив,сопля тупорила)

ПД
пошляк до Женьки

Ти дасиш якщо захочу...

Ш
шаман

Женька-клёво подмахуэт мусорам, пеши есчо.)))

1
123

Вибачте чи 31 всерівно тупота , на жаль...

1
123

Женьку я знаю їй 35 років

Є
Євген

Можу сказати одне що чоловік який знімав відео - тупорила безмозгла хромосома який двох слів до купи звязати не може. Йому конюхів у колгоспі треба грузити а не ментів хоча менти тоже розумом не блєстають але порівняно з оператором вони академіки наук. Зразу видно заказ на гаішників поступив. P.S. Звертаюсь до адміністратора сайту перед тим як давати назву статті ознайомтеся із матеріаломи...

ЖД
Женька до пошляка

Ой,я думала,що хоч в неділю тут не буде малолєток,а то помилилася.Повилазили,блін, і сунуться куди не требаЗа своіми роками сліди чмошнику малолітній,увижу,хто тобі після 25-ти дасть безплатно?))

1
123

Дебільне відео зняте дебілом. Як можна бидло, яке само не знає ПДР, не вміє адекватно себе поводити називати активістом спецконтролю. Пішов би познімав центр центр міста та порозказував би водіям як потрібно паркуватися. А ДАІ в черговий раз показало свою беззубість. Неадекватних потрібно затримувати і виясняти чого кричить як навіженний. Країна в стані війни.Хто знає з чим заскочить ще якийсь дебіл з камерою чи з автоматом.

В
Віталя

Відео гавно, ДАІ гавно, угрожать гавно. Позбудемся гавна - тоді продвинемся на крок до кращого життя!

ДЖ
до жень

ТИ майже давно сосала? Чи уже дуже стара та не дають тобі міліцішти вот і бісишся !!!!

Й
йоушко

У Нимеччині я за рік не видів стілько міліціштів(поліцаїв) як на цьому постови Інтересно якого чорта вони там роблять,ЧИСТО ДАРМОЇДИ!100

К
КОЛЯ

відос гавно ! контроль гавно

Е
емігранту

по твоим мышлениям кто хорошо живет-всех надо расследовать(это чисто волынское).НАШИ ЛЮДИ РАБОТАЮТ ВЕЗДЕ-А ВЫ ПРЫГАЕТЕ.ТАК ПРЫГАЙТЕ ДАЛЬШЕ ОДНОКЛЕТОЧНЫЕ-А КТО КАК ХОЧЕТ ТАК И ЖИВЕТ.ТАКИХ КАК ТЫ Я БЫ СРАЗУ В РОЖУ ДАЛ ЕСЛИ БЫ ТЫ МНЕ СКАЗАЛ ЧТО Я ХОРОШО ЖИВУ.ЭТО СКОЛЬКО ЛЕТ БЕССОННЫХ...ТАК ЧТО ПРЫГАЙ ХОХОЛ БЕЗДАРНЫЙ!!!

Ж
Женька

На мою думку - тих провокаторів треба вже раз провчити по принчипу - бий своїх,щоб чужі боялися.Обпи*дити раз добре,камеру об голову їм розбити,побити їм машини - словом,провчити якимось жорстким способом - тоді й іншим відпаде дяка фігньою займатися!Доки не провчать -доти і будуть такі борзі накачані молодики з наглими рожами всюди лізти!До провокатоірв треба лиш жорстокі методи застосовувати,по-доброму не розуміють!

Ж
Женька

До коментів нижче - міліціонери ояться таким вот провокаторам щось зробити!Тих ативістів дуже добре кришують інші відділи,теж саме сбу.Шутки шутками,але дійсно не модуть їм відповісти грубо,бо права людини іт.д.,кодекс і всяка мара.А ще ті активісти вічно жалоби пишуть,ніхто з міліції не хоче руки в гавно макати!Але,провчити їх теж треба.Добре,якби той сраний активіст дійсно щось зафіксував - сам факт передачі хабаря,або його вимагання.Тоді все- питань нема,молодець!Але,коли тупо розмови,нічких дій лиш нагло увірвався на пост - ну це вже навіює на думки,що його туди хтось спеціально загнав!А це вже чистої води провокація!

Ж
Женька

Тих провокаторів давно треба було поставити на місце!Пару разів покопати жопу,камеру розбити об їхні наглі морди,проколоти шини,побити лобове - ще пару лящів надаватиі копняків - тоді би їм зразу пил остив...І дійсно,мова того соплячого ви*бка провокатора дійсно чисто закарпатська)Завербували місцевого ужгородського смолоша і "правосуддя вчиняють.А самі за далеко не малі гроші таким займаються.Той провокатор нхай йде на роботу,а не фігньою займатися.

ЖД
Женька до СБУ

Дуже "розумно" підписати ся ніком сбу і мені погрожувати)дуже розумно)))

Х
ххх

гнать этих лодарей надо в три шеи.лопаты им надо в руки а не камеру.по видео слышно чисто (ЗАКАРПАТСКУЮ РЕЧЬ).

Д
Дааа

А того оператора треба було пописати перетнув сплошну лінію паркуючись припаркував своє авто на повороті переходив дорогу у невизначеному місці створюючи аварійну ситуацію перевірити його на алкоголь але це гаішникам не цікаво ума не хватить вони як на базарі по гойкати подоказуватися по виправдовуватися хлопці вам треба йти на зелений базар масло сир сметану продавати скоро до вас той оператор додому прийде і буде розказувати шо вам робити

С
СБУ

Женька Мы ваши погрозы зафиксовали, жаль что вы работаете в ,,,,,

Д
Дааа

Ви дибіли гаішники грішники коли научетеся розганяти всякий зброд з поста скоро до вас цигани з бомжами будуть заходити і гойкати на вас ви не гаі ви мусор на окраїні міста як пси зашугані та прийшов до вас далбайоб з камеров та викличте пепсів дибіли ви мали витіснити цього клоуна з камеров і викликати пепсів тай кінець клоунаді а ви щось доказуєте розмахуєте вам там скоро ніхто ставати даже пси не буде лем дебіли з камерами позор та нехай той бичара з камеров так зайде в СБУ або прокуратуру або райвідділ там тоже взятки беруть з більшими нулями та йому там його камеру в очко засунуть а ви позор мвд

Е
емігрант

Подібні ситуації засвідчують про глобальну проблему корупції, казнокрадства ітд. І скільки б даївці не постили та захищали власні злочини є аргументація одна - пенсія і мотивування звідки розкішний будинок чи автомобіль? провести над кожним таким "пенсіонером" службове та податкове розслідування. Активіст поступив як справжній громадянин. З наших податків ці трутні суспільства отримую зарплату. За державу шкода.

1
123

удаліть відео,не позортесь

К
Кеша

Коли вже біля цього поста зроблять кільце для проїзду, а не той лохотрон з полосами і коли вже перевірять скільки машин за останні 5 років поміняв кожен високоблагородіє міліціонер

А
андрій

ну реально бля - удаліть це відео.Що там видно?Яка бля взятка?простоя кийсь молодий чувак возомнивий себе богом і косячи під косенка з куницьким прибіг і починає якусь фігню кричати.Ну що за маразм?

Ж
Женька

Такі тупорилі і провокативні відео якраз і доливають масла в огонь,щоб прищава дітлашня на сайтах анонімно почала коментувати образи в сторону міліції.Зараз по-любому знайдуться дибіли,які почнуть кидати камні в даїшників і обзиватися!Мало проблем в суспільстві так ще й розпалювати на рівному місці інші?Ці активісти з говнокамерами колись дограються - або їх дійсно зупинять і влуплять штраф,або їх знайдуть в лісі закопаними!Коса на камінь ще найде!І до речі,звідки той сопливий активіст має гроші на бензин з Ужгорода до Мукачева їздити?Чесною працею заробив?Сумніваюся.

И
Иван

Я б на місці ДАІ взагалі з ним не розмовляв. Хто він такий?? Всякому клоуну захочеться лізти на пост та ще й пояснення якісь їм давати?? А до редакції, скажу вам, що дуже "важлива" інформація для новин, яка взагалі ні про що не говорить...

А
андрій

шановна редакція - ви хотяби читали самі те,що понаписували?заголовок один - відео вообще гавно

С
саша

Ну і де взятка?нічого такого не видно навідео,лиш мудака ужгородського котрий понти дешеві ганяє.

Ж
Женька

Якщо ще якісь під*р*си знайдуться,які будуть кричати і коментувати,що дійсно таке було - то починаю розуміти,що люди деградують.І шановна редакція - назва заголовку абсолютно не відповідає правдивості події на відеео- це раз.По-друге - як якийсь нарваний вискочка може собі дозволити увірватися в приміщення посту і тупо звинувачувати в чомусь нших людей.Подивіться на його етику і поведінку - бидло-бидлом!По-третеє - де сам факт взятки?Хочу побачити - тоді повірю,питань нема.З відео виходить - можна зараз придумати,що в ОДА залетіло НЛО і зайти туди і звинувачувати всіх присутніх,що вони його приховали - ну це вже гавно конкретне.

Ж
Женька

Ну це вже пі*дєц повний,вибачаюсь!Дії - вийшов з машини з камерою,знімає номера стоявших машин (норми етики забороняють показувати не в інтересах слідства д.н.з.машин),тупо залітає на пост даї і починає звинувачувати працівників міліції у нібито якійсь взятці.Добре,якби він це особисто помітив,зафіксував - тоді нема питань,молодець.Але,де сама взятка,про яку цей наглий активіст-молодик говорить?Свідчення,обвинувачення НЕ повинні базуватися на припущеннях - лише на доказах вини особи!!!!Ось це є закон і положення норм.актів.Де та вигадана взятка?

В
водій

І де взятка???)))

Читайте також