Закарпатський спецпідрозділ «Сонечко» нищить окупанта тихо та з «любов’ю»

32
4

Закарпатський добровольчий спецпідрозділ «Сонечко» практично в перший день широкомасштабного вторгнення в Україну одразу мобілізував свої сили та вирушив на оборону столиці.

Як розповідає видання "Армія.Infоrm", бійці спецпідрозділу ще у 2014 воювали у складі Добровольчого українського корпусу, а дещо пізніше об’єдналися у свій окремий підрозділ «Сонечко».

"Таку лагідну назву обрали не ми, нам її почесно присвоїли побратими. Тому що ми завжди мали найважчу роботу, виконували найскладніші завдання", — розповів командир батальйону Руслан Каганець.

Сьогодні спецпідрозділ виконує складні завдання на різних ділянках Київської області, за потреби — може негайно переміститься в інший гарячий регіон України для виконання не менш специфічних завдань.

— Ми постійно відстежуємо дії ворога, ведемо розвідку боєм та завдаємо значних втрат противнику як у живій силі, так і в техніці, — продовжує Руслан Каганець. — Останнім часом наші бійці працювали в Гостомелі, Ірпені та Бучі, нищать там орків тихо та з усією українською «любов’ю». І будуть це робити до тих пір, поки остання москальська нога не залишить українську землю.

Комбат «Сонечка» каже, що до підрозділу постійно прибуває поповнення — молоді хлопці з різних областей України, котрі бажають захищати свою державу, у котрих немає ніяких інших цінностей у житті, окрім сім’ї та Батьківщини. Ніхто з них не ховає свого обличчя перед об’єктивом фотокамер, не бояться говорити про ту роботу, яку вони виконують нині, адже всі вони на своїй землі, а московитів з посмішкою попереджають: «Ми вас бачимо, чуємо й знаємо ваші подальші кроки. Хочете залишитись живими — здавайтесь у полон або ж повертайтесь туди, звідки прийшли…»


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

О
Олег

Бить їх до останнього

:
:::::)

Молодці хлопці так держати ніодного під@раса не лишайте на сьому світі. В землю!!!

РМ
Розум має бути

Здоров'я, перемог, повертайтесь живими! Слава Україні!

Р
РактарБай

Сонечко, світи яскраво! Успіхів і сили Вам, хлопці!

Читайте також