Закарпатський УДАР назвав своїх кандидатів на довиборах у облраду

15
16

2 лютого, Закарпатський осередок партії УДАР оголосив імена своїх претендентів на звільнені після парламентських виборів місця в обласній раді.

Як повідомив голова партійної організації, народний депутат Валерій Пацкан, у партії не хотіли виставляти «технічних» кандидатів на всі округи. Натомість, представили кандидатів, які дійсно мають високі шанси на перемогу.

Так, на ужгородському окрузі інтереси партії відстоюватиме Йосип Боднар, який наразі є депутатом Холмківської сільської ради, у «відання» якої входить села Минай, Концово, Розівка та Холмок. Пан Йосип займається підприємницькою діяльністю, є засновником та очільноком ТОВ «ЕКО – сервіс», де працює по теперішній час.

На виноградівському окрузі балотуватиметься  депутат Виноградівської міської ради від партії «УДАР»  Олександр Товт. Він є членом постійної комісії з питань підприємництва, благоустрою та розбудови міста, а також президентом футбольного клубу «Виноград».

По Мукачівському округу до обласної ради від партії УДАР спробує потрапити  колишній голова Мукачівської РДА Василь Лазар, а по Іршавському – голова районного партійного осередку Євген Савко.

«Всі ці люди достойні представляти партію УДАР на обласному рівні, адже відповідають тим критеріям, які визначила для себе ключовими наша політична сила:  сильний дух, енергійність і готовність багато працювати на благо народу; професійність; високі моральні якості», - зазначив під час партійної Конференції в Ужгороді  голова виконавчого комітету УДАРу на Закарпатті Віктор Погар. 

Коментарі

П
пам"ять

Василю Лазарю важко буде потрапити до облради,так як постійно будуть нагадувати про минуле зятя. Краще йому відмовитися так як пам"ять людська згадає темне минуле Кочетова та увесь "тернистий" шлях його до нинішньої посади заступника голови...

П
патріот

Так у кандидатах я бачу лише старих, і тих же самих постійних людей які неодноразово були і депутатами, і головами, які займали і займають високі посади, і ніколи, і нічого для людей не зробили і не зроблять, треба висувати молодих енергійних, талановитих людей, і голосувати за них, хоча старих пердунів тяжко забрати від корита, вони упираються всіма копитами... але спробувати треба, інакще ми опустимось ще нижче як сьогодні.

П
пацан

а де справжні лідери Удару, що пан Р.Горват не хоче спробувати свої сили по ужгородщині!17

Я
ЯРОСЛАВ

Я ЗНОВУ наголошую,шо Закарпатський УДАР то є молодший і надійний помічник партії ПРдунів,про що свідчать і висунуті кандидати.Коментувати більше немає чого.БАЛОЗІ успіху!!!!!!!!

ДП
до Патріота

Бо ото дохлий номер, у ВО батьківщині самі істірічки шо фурт вивуть за юльчу, а у ВО свободі такі чуваки шо на сих округах не приживуться.

ММ
Мукачівські міліціонери

Критеріям, які визначила для себе ключовими наша політична сила: сильний дух, енергійність і готовність багато працювати на благо народу; професійність; високі моральні якості», - НА ЖАЛЬ НЕ ВІДПОВІДАЄ лазарь

ММ
Мукачівські міліціонери

По Мукачівському округу до обласної ради від партії УДАР спробує потрапити колишній голова Мукачівської РДА Василь Лазар ОСНОВНЕ: СПРОБУЄ ПОТРАПИТИ

О
Олег

Та невже У В.Лазаря,колишнього голови Мукачівської РДА зять саме Кочетов? Пам"ятаю В.Лазаря років 30 тому.Дуже порядна людина,скромна,працював на керівних державних посадах. Шкода,звичайно,але хто із мукачівців пам"ятає 70-80 роки, то напевне,якщо я не помиляюся, я теж колись вчився в Мукачеві, В.Кочетов був хлопцем із кримінальним минулим,здається і прозвисько у нього було Воша із Борогтелепа.А зараз він обіймає таку державну посаду.Світ фантастики...?

tedy для олега

не має збігу, той та не помиляєшся

О
Олег

Цікаво...о лазар))) от ділема, на кого буде працювати районний штаб регіоналів при керівництві зятя ))))? Чи часом це не заступник голови Мукачівської районної ради- В.Кочетов? Чи може помиляюсь? Може збіг обставин?

С
свобода

Здається таке враження, що в ударі наївні люди на чолі з Валєрою.Ну Валєра, ти знав кого поставити по Мукачівському окрузі, я просто в шоці.У вас що, в ударі тормоза всі, чи що?

Ж
Журналіст

Цікаво... І що, є серед них реальні конкуренти регіоналам чи, на крайній випадок, "єцунам"?)судячи з учорашньої конференції партії регіонів, боротися вони будуть до останнього

П
Патріот

...чомусь ВО "Батьківщина", "Свобода" не висувають своїх кандидатів.

П
Патріот

Ці точно будуть працювати не на благо народу, а собу в карман, вони уже були при власті, і що зробили, а нічого, а так і тепер не зроблють нічого...

В
виборець

мош привітати балогів із достроковою пермогою на окрузі)

T
tedy

о лазар))) от ділема, на кого буде працювати районний штаб регіоналів при керівництві зятя ))))

Читайте також