Закарпатський викладач попався на хабарі

8
4

Закарпатська міліція продовжує боротьбу з хабарництвом, зокрема й в освітянській сфері. Так, днями в міське управління звернулася із заявою студентка-заочниця ужгородської філії одного з київських вузів.

Дівчина розповіла, що один із викладачів вузу просто в аудиторії назвав їй «таксу» за успішне складання заявницею іспиту—1800 гривень. Справою зайнялися працівники міліцейської служби боротьби з економічними злочинами й грошолюбивого викладача затримали в аудиторії під час одержання цієї суми. Гроші вилучено, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.368 ч.1 КК України («Одержання хабара»), санкція якої передбачає покарання у вигляді великого штрафу або позбавлення волі на строк від 2 до 5 років із позбавленням права обіймати певні посади.

Коментарі

П
Пішта

Це лишень початок масштабної антикорупційної акції

С
Степан

Із-за такого "пана" і йому подібних неможлио було вступити своїми силами на державну форму навчання до запровадження незалежного оцінювання.

N
Nelja

Дуже добре зробила студентка, яка звернулася в прокуратуру. Таким викладачам не місце в навчальних закладах. Нехай ідуть на ринок працювати і там домовляються про ціни та торгуються.

Ч
Ч

Милиция повязала группу мошенников, продающих дипломы в метро. "Нам пришлось их отпустить"-, заявил позже доктор экономических наук сержант Иванов.

Читайте також