Закарпатський заступник з адміністрації Зеленського каже, що президент все ж переїде з Банкової

13
6

Будівля Адміністрації схожа на "суміш університету з будинком Пшонки і зі спробою Версаля, але трошки недоробленого і бюджетного".

Про це в інтерв'ю НВ розповів заступник голови Адміністрації президента Юрій Костюк.

Зокрема, ужгородець зазначив, що у будівлі на Банковій команді Зеленського працювати "дуже важко", бо тут завжди зашторені вікна і погано працює wi-fi "через безпеку".

Тож команда Володимира Зеленського не відмовляється від своїх планів з переїхати Банкової.

— Ми дуже хочемо переїхати. І ми робимо все, для того, щоб знайти правильний варіант, який буде швидким і бюджетним, і в якому можна буде дотриматися всіх необхідних норм безпеки, - сказав Юрій Костюк.

За словами заступника Голови АП, будівля Адміністрації схожа на "суміш університету з будинком Пшонки і зі спробою Версаля, але трошки недоробленого і бюджетного".

— Коли ми тут провели чотири дні, ми зрозуміли, що будь-які труднощі, які є, ми повинні подолати — і переїхати звідси, - підсумував костюк.

Зазначимо, що закарпатець, сценарист "Слуги народу" Юрій Костюк став заступником Голови Адміністрації президента минулого тижня, 21 травня.

Не так давно Юрій Костюк дав інтерв'ю закарпатському онлайн-журналу Varosh, в якому розповів про роботу з Володимиром Зеленським, зокрема і над фільмом "Слуга народу".

Більше про Юрія Костюка читайте у нашому окремому матеріалі.

Коментарі

*
*****

Зе-команда грається в "Тупий та ще тупіший"..

Т
Троцкій

Куди котиться світ!

І
Іван

В АП обговорюються державні справи у т.ч. таємні, а цим шутникам wifi подавай. Та вже краще знімайте прямі відеотрансляції нарад, перемовин, особливо з військовими і зразу передавайте росіянам. Прохфеессіанали, особливо останні п'ять букв.

U
u78

Зельц давно уже мог собственным указом отменить многие дебильные указы шоколадного Петрушки, имеющие силу закона! Зеленомойский ЗАБЫЛ свое обещание СДЕЛАТЬ ВСЁ, чтобы прекратить войну на Донбассе!! Но этот кадр вместо того, чтобы заняться государственными делами , продолжает лазить по всяким юмор-шоу и нести откровенную ахинею!!! Вот уж действительно, что можно убрать Зеленского из 95-го квартала, но из самого Зе убрать квартал НЕ ВОЗМОЖНО!!!!!!!!!!

Б
баламут

То вшиткой лупина. Солдати на фронті сидять в окопах і лінію фронту не виберають. Верховний командуючий теж воює , бо у важкому стані наші справи. Вже у мирний час мож подумати і про перевод .... хоч до Варшави. Там багато хиж мож для цього найти

Й
Йончі

Організуйте уже якусь церемонію по ТБ для відомого ужгородського закарпатця Юрія Костюка, аби всі побачили що відомий закарпатський ужгородець це заступник президента

Читайте також